4 Σεπτεμβρίου 2007

γιώργος γεωργίου


he's back! κάθε δευτέρα στη 1 στο τηλεάστυ. δεν ξέρω ποια είναι η άποψή σας για το γιώργο, αλλά από αυτόν έχω ακούσει πράγματα που κανείς άλλος δημοσιογράφος δεν τολμά να πει! για όσους τον ξέρουν από την τηλεόραση μόνο, να πω ότι είναι φανατικός μουσικόφιλος, συνδρομητής στο billboard από 15 χρονών (!!) και οπαδός του hard rock και metal!

3 σχόλια:

  1. χααχχαχα
    πόσο χαίρομαι που έστω άλλος ένας ξέρει αυτή τη πλευρά του γεωργίου...τον άκουγα κάπου το '94 αν θυμάμαι καλά στο ραδιόφωνο μανιακά...σε οτι αφορά τις ιδέες του τον έχω απομυθοποιήσει πολύ τελευταία ...(έτσι είναι η τηλεόραση...)...ΛΛΛΑ...όσο και αν φαίνεται παράξενο, η όποια μουσική μου παιδεία οφείλεται και έχει στιγματιστεί πολύ από αυτές τις εκπομπές!! θυμάμαι οτι η "φυγή" μου από σταθμούς τύπου jeronymo groovy και η ενασχόληση μου με την ροκ, είχε και ως έναυσμα τον γεωργίου που έπαιζε και σχολίαζε υπέροχα joplin, hendrix, doors κλπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o giorgakis einai 'TELEIOS'.EINAI THEIOS MOY KAI TON XERO APO OLES TIS PLEURES.KALH EPITYXIA THEIE MOU.EGO TOULACHISTON THA SE PARAKOLOUTHO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γιωργος δεν παιζεται! αν και δεν τον εχω δει στη νεα του εκπομπη γμτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή