30 Νοεμβρίου 2006

μην πετάξεις τίποτα


αντιγράφω από το ash in art.

"Το 2007 δεν θα έχουν όλα τα σχολεία υπολογιστές. Δείτε πώς μπορείτε να συμβάλλετε. Το Ash In Art συμετέχει ενεργά.

Tο ελληνικό παράρτημα της Euroscience σε συνεργασία με το Ash In Art σας προσκαλούν να συνεισφέρετε υπολογιστές, προϊόντα υπολογιστών, μηχανές γραφείου αλλά και τηλεοράσεις, βίντεο, dvd, βιβλία, προτζέκτορες που πλέον δεν χρειάζεστε και βρίσκονται σε οποιαδήποτε κατάσταση χρήσης (έως για "πέταμα").

Οθόνες, σκληροί δίσκοι, προγράμματα, μνήμες, εκτυπωτές, laptops, πληκτρολόγια, μόντεμ, καλώδια και γενικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκπαιδευτικούς σκοπούς έτσι ώστε αυτά να δωρηθούν σε σχολεία ακριτικών περιοχών.

Μπορείτε να αφήνετε τα παραπάνω υλικά που δεν χρειάζεστε, αλλά μέρη τους έστω βρίσκονται σε λειτουργία, στους χώρους του Ash In Art (Καρέα 11, Μετς, τηλ.: 2109216890) ή να μάς ενημερώνετε τηλεφωνικά στα κινητά τηλ.: 6948688829, 6974738984 ώστε να τα παραλαμβάνουμε εμείς*.

Μπορείτε επίσης να τα αφήνετε σε κεντρικά και περιφερειακά σημεία που σύντομα θα ανακοινωθούν από τις ιστοσελίδες http://ashinart.gr και www.euroscience.gr

Εθελοντές τεχνικοί (δηλώστε συμμετοχή) εν συνεχεία θα ανακατασκευάζουν τις δωρεές σας και θα αποστέλλουν ό,τι καλύτερο προκύπτει σε βιώσιμη κατάσταση.
Ενισχύστε με τον δικό σας τρόπο την επιλογή στη γνώση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου