30 Δεκεμβρίου 2006

popaganda

Μία από τις αγαπημένες μου στήλες στην lifo (και όχι μόνο) κάθε εβδομάδα είναι η popaganda του Δημήτρη Πολιτάκη. Στην εορταστική έκδοση για τις γιορτές απένειμε "εναλλακτικά και τελείως αυθαίρετα βραβεία για τη χρονιά που φεύγει (στα τσακίδια)" !!!!! lol. Αντιγράφω 2-3 χαρακτηριστικά:
Παλαιότερη αλλά επίκαιρη (και ψιλοεπείγουσα) ατάκα: «Το κιτς είναι η άρνηση να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν σκατά.» (Κούντερα speaking)
Καμπάνια για την επόμενη χρονιά: Φέρτε πίσω το ούζο! (…μπας και ξεκολλήσει η νεολαία από το κατασταλτικό ρακόμελο και επιστρέψει στα δυναμικά εθνικά ποτά ως «φτηνό άκουσμα»).
Τηλεοπτικό Σεξ Σύμβολο: Μαρία Μπακοδήμου (cause I said so!)
+1 που δεν τυπώθηκε στο φύλλο που κυκλοφόρησε (γιατί;)
Ευσεβής πόθος: Λιγότερη τεχνολογία please –μέχρι να εμπεδώσουμε την υπάρχουσα–, αλλά και να καταφέρω να ξεκολλήσω επιτέλους από το «ΥouΤube» (την τρελή αλλαξοκωλιά του ΜySpace πάντως δεν την πιάνω, το ομολογώ).
Υ.Γ. Αν δεν το πω, θα σκάσω: στο ίδιο τεύχος, ως influentials πολιτικούς του 2006 διαβάζω πρώτους-πρώτους τους κ.κ. Αλέξη Τσίπρα (βλέπε ξύλινη γλώσσα της δεκαετίας του '50) και Θάνο Βερέμη (ναι, σωστά, τον πρόεδρο του ΕΣΥΠ!)... έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου