29 Ιανουαρίου 2007

φουγάρα

γράφει ο νίκος παπαδογιάννης στη χθεσινή ελευθεροτυπία: "απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Γ και της Δ κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου από τη νέα σεζόν. προσοχή, μιλάμε για γήπεδα ανοιχτά στα στοιχεία της φύσης. όποιος βρει σε ποια χώρα του τρίτου κόσμου επιτρέπεται ακόμα το κάπνισμα στα κλειστά γυμναστήρια, κερδίζει ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αγώνες της Α1 μπάσκετ και βόλει".
αφιερωμένο σε όσους "την έλεγαν" στους tool.

9 σχόλια:

  1. τι εγινε ρε παιδια, γεμισατε spam?Πηγα να γραψω spa! :-)
    Ειμαστε υπαναπτυκτοι ρε, τελεια και παυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον δεν γλιτωνουμε το word verification..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, δεν καπνίζω και στους κλειστούς χώρους με ενοχλεί όταν υπάρχει πρόβλημα οι καπνιστές να μην σέβονται κανέναν. Όμως είναι γελοίο να απαγορεύεται σε ανοιχτούς χώρους, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε συμφωνω. οπου γενικα υπαρχει μεγαλη συγκεντρωση ανθρωπων καλο ειναι κτ να προβλεπεται σχετικα με το καπνισμα. σκεψου τωρα να σαι κατω διαζωμα και η πλειοψηφια της κερκιδας να καπνιζει. απο παντου σου ερχεται καπνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα μωρε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, δεν σου ρχεται καπνός με την έννοια του κλειστού χώρου, η μυρωδιά σου ρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πειραζει που δε θελω;
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδί μου, άλλο να μην θες τη μυρουδιά κι άλλο να γίνεσαι παθητικός καπνιστής. Στο πρώτο θα σου απαντήσει ο καπνιστής "κι εγω θέλω να καπνίσω", οπότε βρείτε τα, στο δεύτερο τίθεται θέμα υγείας οπότε έχεις δίκιο.

    Η ενστασή μου είναι αν υπάρχει θέμα για παθητικό κάπνισμα σε ανοιχτούς χώρους, ή είναι μια υπερβολή στα πλαίσια της αντικαπνιστικής μανίας.

    Θα αρχίσω κάπνισμα απο αντίδραση μου φαίνεται ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τους τόνους κάρβουνο που καίνε τα αυτοκίνητα κάθε μέρα μέσα στη μούρη μας διαμαρτυρήθηκε κανείς;

    Αλλά ξέχασα, το αμάξι είναι cool [ΓΚΡΡΡΡ...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιούπι! γιούπι! και επίσης γιούπι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή