10 Μαρτίου 2007

τα σέβη μου

ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο εξακολουθώ και αγοράζω το sonik δεν είναι άλλος από το ότι μπορώ και διαβάζω άρθρα του Άρη Καραμπεάζη (ο οποίος αν έχω καταλάβει καλά είναι-δεν-είναι 22-23 χρονών!!!), όπως το "αφιέρωμα" στο nu rave του τεύχους Μαρτίου που κυκλοφορεί (τεύχος Φεβρουαρίου δεν κυκλοφόρησε ποτέ έτσι, μην ξεχνιόμαστε):

πέντε λόγοι για τους οποίους είχαμε ανάγκη το new rave
#2. Το new wave of the new the new wave (of the post punk to the pre punk after dark!) έφτασε στα όριά του. Οι Kasabian φουντάρουν ήδη στο κενό και ο επόμενος δίσκος των Franz Ferdinand μπορεί να είναι κανένα βαρυσήμαντο concept album. We need something to party (πάντοτε!).
#3. Είναι απόλυτη ανάγκη να υπάρχει πάντα στην επικαιρότητα ένα μουσικό κίνημα με νέες μπάντες, των οποίων ο μέσος όρος ηλικίας των μελών δεν θα ξεπερνάει τα 20 χρόνια. Διαφορετικά, κάθε χρόνο ο Bob Dylan θα κυκλοφορεί το δίσκο της χρονιάς.
#4. Είχαμε φτάσει στο σημείο το NME να προωθεί τον Anthony από τους Anthony And The Johnsons και οι "ψαγμένοι" μουσικόφιλοι άρχισαν να αισθάνονται ενοχές. Τώρα ήρθαμε όλοι στα ίσα μας.

respect!
(αν και μόνο και μόνο το ότι έβγαλε το Φτηνή Ποπ Για Την Ελίτ καλύτερο δίσκο του 2006 ήταν αρκετό)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου