9 Απριλίου 2007

wolf

ο τρίτος δίσκος του patrick wolf, the magic position (universal) θα είναι σίγουρα στη λίστα μου με τα καλύτερα άλμπουμ στο τέλος της χρονιάς.
δεν έχω ακούσει τον πρώτο δίσκο του και μάλλον δεν έδωσα τη δέουσα σημασία στο δεύτερό του. θα το κάνω όμως τώρα, καθώς με αυτό εδώ το τρίτο πόνημά του αποκαλύπτεται σε εμένα ένας καταπληκτικός singer - songwriter.
δεκατρία απίθανα τραγούδια που σημαδεύονται από τις μελωδίες και την ερμηνεία του wolf. αναλογικοί ήχοι μπερδεύονται με πιάνο και βιολί με αποτέλεσμα άλλοτε μπαλλάντες και άλλοτε ρυθμικά pop τραγούδια. thespecious..

4 σχόλια:

  1. χαίρομαι που σου άρεσε το νέο του πάτρικ, κι εγω το λατρεψα. Το 1ο του όμως με τίτλο lycanthropy για μενα θα ειναι στα καλυτερα της δεκαετιας. απιστευτο αλμπουμ, και οταν το ηχογραφησε ηταν 19 χρονων!σπευσε να το κατεβασεις [στην επομενη αδεια εστω..]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το έχω κατεβ.. εεε, αγορασει εννοουσα το lycanthropy. :ρ αλλα δεν το εχω ακουσει γμτ. θα το ψαξω πάντως. τι καταντια και αυτη, να εχω ενα τοσο καλο αλμπουμ οπως λες και να μην το εχω ακουσει ποτε. λεω να σταματησω να κλεβω μουσικη. το σκεφτομαι. θα δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ξαναθυμηθηκα τη γαματη διασκευη στο running up that hill που ειχες ποσταρει. ταλεντο ο τυπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://winteracademy.blogspot.com/2006/11/11-covers-for-
    11th-day-of-11th-month.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή