13 Ιουνίου 2007

seagazer


επιτέλους μετά από ατελείωτες ώρες debugging το νέο μας template είναι γεγονός! και δε χρειάζεται να ανησυχούμε για απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως την άλλη φορά που χάθηκε η εικόνα του template και στη θέση της εμφανίστηκε ένας βάτραχος!! αυτή τη φορά, ανεβάσαμε μόνοι μας τις εικόνες και φροντίσαμε για την παραμικρή λεπτομέρεια εμείς. και δεδομένου ότι κάμποσα χρόνια τα έχουμε φάει προγραμματίζοντας άσχετα πράγματα, αυτή τη φορά το απολαύσαμε και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το δημιούργημά μας! θα ακολουθήσουν κάποιες ακόμα μικροαλλαγές..

ps. special thnx στις does the moon weep at dawn και just me για τη βοήθεια και τη γκρίνια τους!

11 σχόλια:

  1. Καλορίζικο.Ευχές για χιλιάδες ποστ στο νέο προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γειά και καλό blogging
    :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. thnk u!
    και μια και μιλαμε για προγραμματισμο, να δωσωω εδω ενα hint για τους φιλους bloggers. ο γνωστος counter για τους users on line που χρησιμοποιουσαμε και εμεις μεχρι προσφατα, λεει ψεμματα! παρολο που δε μελετησα ιδιαιτερα τον κωδικα, μπορω με σχετικη σιγουρια να πω οτι οσο περναει ο καιρος, κουβαλαει πληροφορια του παρελθοντος που ειναι λαθος. θελω να πω, οτι μετρωντας τους επισκεπτες για τα τελευταια 3 λεπτα, καπου "ξεχναει" να αφαιρεσει οσους εφυγαν. προτεινω λοιπον να τον κανετε reset τακτικα για να εχετε την αληθινη εικονα του μπλογκ σας. ή μπορειτε βεβαια να τον αφηνετε για καιρο και να βγαζει απειρους επισκεπτες ον λαιν και να πουλατε μουρη στους αλλους μπλογκερς!! μια δοκιμη θα σας πεισει...
    αν ωστοσο το κανετε και αποδειχθω λαθος, δηλωστε το εδω ωστε να παραδεχθω το λαθος μου και να σβησω το παραπλανητικο -πλεον- κομεντ.
    cheers...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ούτε ένα σχόλιο περί "γκρίνιας" ακόμη;...

    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλοφορετο λοιπον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ουτε θα υπαρξει σχολιο για τη γκρινια οπως φαινεται, γιατι ετσι θα αποκαλυφθει ποια απο τις δυο γκρινιαζε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή