18 Ιουλίου 2007

a sorta fairytale



υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι η συναυλία του καλοκαιριού (ακόμα ένα κλισέ!). για εμένα όμως τα 60 ευρώ είναι πολλά, με 50 στο synch βλέπεις περισσότερα πράγματα (σε δύο βράδια). αν κάποιος πάει και θέλει, ας μας γράψει εντυπώσεις.

4 σχόλια:

  1. reeeee, tori reeeee
    we looooove you tori

    eimai idi proti seira (dld se ligi ora)


    (exo toso akradanta epixeirimata, i know)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. have fun και στειλε εντυπωσεις μετα!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως δεν την προλαβα...Ως προς τα υπολοιπα τωρα:
    Οι air ηταν αρκετα καλοι, παρολο που φανταζομουν οτι το ειδος που παιζουν μπορει να μην τους εβγαινε καλα σε live. Μου αρεσαν και εξακολουθουν να μου αρεσουν!
    Οι James τωρα...κερδισαν απολυτα το κοινο, ακομα και αυτους που δεν ειναι και μεγαλοι φαν τους και μπορει να βρεθηκαν εκει για αλλους λογους. Ηταν πολυ αμεσοι με το κοινο τους, παιξαν ολα τα χιτακια τους - σχεδον, το senorita που ειναι και το αγαπημενο μου δεν το επαιξαν! - σηκωσαν κοσμο πανω στη σκηνη, ο tim boothe κατεβηκε στον κοσμο.
    Η διοργανωση πολυ καλη, το χωλο της σημειο ηταν οι μπυρες: πολυ λιγα τα σημεια πωλησης και απειρος ο κοσμος, αναγκαζοσουν στα διαλειματα
    να βγεις εξω να παρεις και μετα - αν ησουν τυχερος και δε σε επιαναν - να τις φερεις μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εσυ φιλε βρουτε την σνομπαρες την τορι;;
    τς τς τς τς....
    περιμενω να δω τι θα γραψει και ο dust road αλλα η πρωτη κριτικη απο fan στο avopolis δεν μου αρεσε.
    γραφει και ο κανελλοπουλος κατι τρελες ιστοριες σημερα στο other side -πάλι στο avopolis- και βαριεμαι να ασχοληθω καν.οι διοργανωτες για ακομα μια φορα ειναι τραγικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή