21 Αυγούστου 2007

be my baby



μερικές καταστάσεις δεν είναι τυχαίες! το σάββατο και μετά από κάμποσο καιρό έβαλα να ακούσω το back to mono του phil spector και το πέρασα στο i-pod να το ακούω στο δρόμο. μάλιστα συζητούσα με τη just me αν το be my baby είναι το καλύτερο single όλων των εποχών, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι. και την κυριακή ξεφυλλίζοντας το έψιλον είδα το κείμενο που έγραψε ο γιώργος-ίκαρος μπαμπασάκης για το phil! κανονικά τραγούδι της εβδομάδας έπρεπε να είναι για το seagazing..

8 σχόλια:

  1. den ksero an einai to kalitero single olon ton epoxon alla sou anoigei tin kardia kathe fora pou to akous. kai isos na einai to mono tragoudi sto ipod pou pote den exo kano skip otan akouo tracks se random order.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντως το δικο μου αγαπημενο απο οσα εχει κανει παραγωγη ο phil ειναι το you 've lost that loving feeling. τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πανάγνωστες εκδόσεις Aquarius,είχαν κυκλοφορήσει το βιβλίο "Όνειρα από Χρώμιο και Βινύλιο"΄,ένα αστυνομικό μυθιστόρημα-ευθεία παραπομπή στη ζωή του Spector(αναφορικά με τις σαλταρισμένες του πτυχές).Αξίζει τον κόπο να το αναζητήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν,αν και φανατικός αναγνώστης της στήλης του Μπαμπασάκη στο "Ε" πάντα έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για έναν δήθεν κουλτουριάρη αλκοολικό ψιλό-χαζούλη!

    Και το αφιέρωμα του στο Spector είναι από τα λίγα που έχασα μέσα στη χρονιά.Κλαψ κλαψ...

    Το έχετε μπανήσει πουθενά στο internet ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @loan me a dime: ενδιαφέρουσα πληροφορία, τώρα που εχω γινει βιβλιοφαγος ελπιζω να το βρω σε καποιο απο τα μεγαλα βιβλιοπωλεια! thnx.

    @ 16 forever: δε μπορω να καταλαβω γιατι οι κυριακατικες εφημεριδες ενω βγαζουν ολη την υλη και τα ενθετα στο δικτυο, τα περιοδικα δεν τα ανεβαζουν. δεν εχω βρει τπτ απο το εψιλον, ουτε απο το κ της καθημερινης. :/
    αν δεν το βρεις πουθενα, θα φωτογραφισω το κειμενο το σκ και θα στο στειλω. ;)

    cheers...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eυχαριστώ αλλά άμα είναι μεγάλη μανούρα,άστο δεν πειράζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το imeem σ' αφήνει να ακούσεις όλο το κομμάτι ή σε κόβει στα 30sec?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχω την αίσθηση ότι όλο το κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή