5 Οκτωβρίου 2007

μεταξύ χαβαλέ και καφρίλας


Αυτοί είναι οι Μετάληρα και μετά το όνομα που δημιούργησαν στο ίντερνετ, έβγαλαν δίσκο (λίγο επεξεργασμένο, χάθηκε η πρώτη αίσθηση που είχαν κάποια κομμάτια) τον οποιο θα συναντήσεις στα πιο απίθανα μέρη. Συστήνεται για άντρες (καλύτερα, για αντροπαρέα), αλλά είπαμε, ακούγεται γενικότερα (Το "μήτσο'μ" ακούστηκε πολύ το καλοκαίρι, κυρίως από γυναίκες!!).

Υ.Γ: Υπήρχε περίπτωση να κυκλοφορήσει αυτός ο δίσκος πριν 10 χρόνια; (πόσο μαλλον να εμφανιστούν σε κανάλι εθνικής εμβέλειας)

Υ.Γ.2: Όλα τα παραπάνω είναι θετικά βεβαίως. Απλώς... μακάρι να γινόταν το ίδιο εύκολα και για άλλα γκρουπ που παίζουν με επιτυχία indie, pop, downtempo, electronica κτλ. κτλ...

6 σχόλια:

 1. Τραγικοί...Βρωμύλλος στο πιο hardcore(από άποψη ήχου)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπάρχει χώρος για όλους. Αφού βγάζει δίσκο ο Τσαλίκης, η Βανδή ή και ο Κατμαν, γιατί να μην βγάλουν οι Μετάληρα;
  Αν θέλουν όμως να κάνουν μία πραγματικά "εναλλακτική" πρόταση, ας φροντίσουν να μην γίνουν γραφικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στη βάση που το θέτεις πάω πάσο.Απλά για μένα δεν απέχουν πολύ από αυτούς που προανέφερες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βασικά, πολλοί δεν απέχουν από αυτούς... ακόμα και κάποιοι "έντεχνοι" ή και κάποια συγκροτήματα "ελληνικό-ροκ-μετά-τους-πυξ-λαξ" τύπου... ήδη μου έρχονται στο μυαλό 2 φετινοί δίσκοι από τέτοια συγκροτήματα που παίζουν σε όλα τα κανάλια (λέμε τώρα) και στην ουσία δεν απέχουν από την αισθητική της πίστας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. γαβ γαβ.
  μόνο αυτοί θα μπορούσαν να βγουν στην τηλεόραση. γιατί απορείς; και στο τίβιτιγκλόν βγήκαν, δεν τους έβγαλε κι η μπίλιω.
  δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τον επόμενο μήνα είναι σε πίστα κι ανοίγουν κάποιον σκυλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. [...]δεν τους έβγαλε κι η μπίλιω[...]
  lol!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή