7 Οκτωβρίου 2007

ghost hardware


το ghost hardware EP (hyperdub) είναι χαρακτηριστική περίπτωση ηχογράφησης που με έκανε να αναθεωρήσω για μια σειρά από πράγματα. καταρχάς, ο burial είναι μεγάλος μουσικός. το shutta δεν αφήνει αμφιβολία. δεύτερον, το dubstep μάλλον δεν είναι το indie hype του 2006 αλλά ένα πραγματικά αξιόλογο και underground κίνημα της εποχής μας. πόσο καιρό είχαμε να δούμε μια ανάλογη, μαζική –όσο μαζική είναι, είπαμε είναι ένα underground ρεύμα- κίνηση; πρέπει επειγόντως να το παρακολουθήσω. χρόνο μόνο να βρω..

7 σχόλια:

  1. σε ποσες μερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε... κάπου 11-12/11/2006 δεν ξεκινήσαμε; άρα έχουμε 500 posts σε 11 μήνες (χοντρικά), τουτέστιν κάτι παραπάνω από 1,5 την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το dubstep δεν ήταν ποτέ indy hype και δεν πρόλαβε και να γίνει. ευτυχώς. τώρα που το άρπαξαν οι αμερικάνοι θα το γαμ_σουν, αλλά ο νέος burial πήγε αλλού. το νέο άλμπουμ του είναι απλά ο καλύτερος δίσκος που έχει βγάλει ποτέ το είδος και ένας από τους δυο τρεις πραγματικά σπουδαίους των 00s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ομως, υπηρξε μια περιοδος που ξαφνικα καθε εναλλακτικο εντυπο μιλουσε για dubstep, καθε "ψαγμενο" δισκαδικο ειχε πρωτη μουρη βινυλια του ειδους. ακομα και η souljazz εβγαλε δισκο με dubstep.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η souljazz δεν είναι ''μία ακόμα indy εταιρία''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνοι. αλλα δεν ειναι και μια εταιρια που παρακολουθει την επικαιροτητα. θελω να πω οτι ακομα και μια εταιρια οπως η παραπανω που βγαζει κυριως παλιες ηχογραφησεις, εβγαλε συλλογη dubstep!

    ΑπάντησηΔιαγραφή