7 Ιανουαρίου 2008

τα νέα από το seagazing

  • ό

  • λοι οι φίλοι του προέδρου:
φαρμακοποιός: η νέα διακυβέρνηση τον τοποθέτησε αντιπρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος.
ξενοδόχος : η νέα διακυβέρνηση τον τοποθέτησε πρόεδρο στην HELEXPO.
οδηγός: η νέα διακυβέρνηση τον τοποθέτησε πρόεδρο στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης!
γιατρός: με τη νέα διακυβέρνηση απασχολείται στην ΕΤ3.

περισσότερα.
  • κυκλώματα κυνομαχιών στην αττική. νεκρά και τραυματισμένα σκυλιά εντόπισαν πολίτες σε χοιροστάσιο του Μαρκοπούλου. περισσότερα.
  • ζούμε περικυκλωμένοι από συσκευές που εκπέμπουν μη ιονίζουσες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες. κινητά, ασύρματα τηλέφωνα, οικιακές συσκευές, πολλές από τις οποίες τις θεωρούμε αθώες (φούρνοι μικροκυμάτων, σεσουάρ). ακτινοβολίες που ευθύνονται για καρκινογενέσεις, τη νόσο Αλτσχάιμερ, την καταστροφή του DNA, την παιδική λευχαιμία. βιολογικές βλάβες για τις οποίες παρουσιάστηκαν έρευνες που εξηγούν το βιοχημικό μηχανισμό που τις προκαλεί. περισσότερα.
  • πάντα με τον παναθηναϊκό ο φραγκίσκος αλβέρτης έχει φτάσει στο σημείο να ξεπερνά κατά έναν, όλους τους τίτλους του «αιώνιου αντιπάλου», Ολυμπιακού! περισσότερα.

2 σχόλια:

  1. Εχθές μου έστειλε ένας φίλος λινκ για τις ασύρματες συσκευές. Έπαθα σόκ. Αποτέλεσμα; Από σήμερα το ασύρματο ρούτερ είναι οφ (καλά είναι και τα δέκα μέτρα καλώδιο δικτύου), το ασύρματο τηλέφωνο βήκε από την πρίζα και σκέφτομαι να πάω στην αποθήκη και τον φούρνο μικροκυμάτων. Άσε έφαγα μεγάλη φρίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλήθεια είναι ότι οι πληροφορίες είναι κάπως αντικρουόμενες σχετικά με το θέμα της ακτινοβολίας. κλασσική περίπτωση οι περίφημες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. ακόμα και οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει αν είναι προτιμότερο να την έχεις δίπλα στο σπίτι σου ή κάπου μακριά.
    εγώ πάντως όπου μπορώ προσέχω, ότι μπορεί να είναι ενσύρματο το προτιμώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή