14 Απριλίου 2008

.

  • Διαβάστε τι έλεγε στην Ελευθεροτυπία του Σαββάτου ο αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Αργύρης απαντώντας σε μια σειρά από ερωτήματα για τις θέσεις της Εκκλησίας απέναντι στους ομοφυλόφιλους κι αν δεν φρικάρετε, τι να σας πω, μπράβο σας που αντέξατε:
    «Είναι μια πρόσθετη κατάσταση στον άνθρωπο έξω από τη φύση, όπως είναι η γρίπη και ο καρκίνος. Κανείς δεν γεννήθηκε με γρίπη ή καρκίνο. Κανείς δεν γεννήθηκε με ομοφυλοφιλία. Αυτή προήλθε πάντοτε από σεξουαλική παρενόχληση στην παιδική ηλικία. Εν προκειμένω ευθύνονται κάποιοι "παιδεραστές" ή ανάλογες καταστάσεις».
    «Και τα ναρκωτικά στην πρώτη φάση ήταν επιλογή, στην επόμενη φάση είναι εξάρτηση. Η ομοφυλοφιλία στην πρώτη φάση, την παιδική, που έγινε "επέμβαση", ήταν αναγκαστική, στη δεύτερη φάση αποτελεί αμαρτωλή επιλογή και στην τρίτη εξάρτηση καταστρεπτική».
    «Στην πράξη δεν υπάρχει τέτοια πίστη. Με βάση πολλές στατιστικές, ένας μέσος ομοφυλόφιλος έχει αλλάξει στη ζωή του 100 συντρόφους. Για μερικούς τα νούμερα είναι πολύ μεγαλύτερα και απ' αυτήν την πραγματικότητα προκύπτει και η αύξηση των αφροδισίων νοσημάτων με γεωμετρική πρόοδο (AIDS, ηπατίτιδα)».
  • σε ποια άλλη χώρα του κόσμου συμβαίνει το εξής παράδοξο: Η δεύτερη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, να είναι σε όλα πρώτη εκτός από τη βαθμολογία (στην οποία και προηγείται ο Ολυμπιακός!). Η ΑΕΚ έχει την καλλίτερη επίθεση (59 γκολ), την καλλίτερη άμυνα (17 γκολ), τις περισσότερες νίκες (20), τον πρώτο σκόρερ (Μπλάνκο) και τον πρώτο σε ασίστ (Ριβάλντο). Αλλά είναι δεύτερη...
από εδώ.

update: «Ε... αν έχεις λιγότερους βαθμούς είσαι δεύτερος, που είναι το παράξενο!?
Επίσης, είναι σε όλα πρώτη, ακόμα και στις ήττες (σε σχέση με τους άλλους δυο)..Σου λέει κάτι αυτό??»
από εδώ.

5 σχόλια:

  1. oksi ξέρεις τι ανακάλυψα χθες ξεσκονίζοντας το παρελθόν μου;
    κάτι ποιητικές συλλογές τρομερές...θα σου τις δανείσω αν θές...

    Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα:

    "...τικ τικ το ράμφος του χτυπά στα τζάμια τα χλωμά.
    Και κρακ, κάποιο παράθυρο ανοίγει στη ζέστη του σπιτιού μέσα να μείνει"

    και ακόμα ένα που λέγεται
    " η Ίρμα το καλό κουτάβι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαινεται να εχουν ενδιαφερον, οταν σε δω θα μου τις δωσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τς τς τς... μεγαλη δευτέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή