25 Απριλίου 2008

the odd couple


δυσκολεύομαι να πώ ότι το νέο άλμπουμ των gnarls barkley είναι ένα καθαρά μαύρο άλμπουμ. μπορεί η φωνάρα του cee lo να είναι νέγρικη και η παραγωγή του danger mouse να περνά από ένα ευρύ φάσμα μαύρης μουσικής (soul, hip hop, funk) ωστόσο υπάρχει η μόνιμη υποψία pop ψηγμάτων καθώς το ακούω. κάθε ακρόαση μου αποκαλύπτει καινούρια στοιχεία. εντύπωση όμως μου προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει γίνει χαμός με αυτό το δίσκο γιατί αφενώς είναι πολύ καλός, αφετέρου έχει όλο το potential να γίνει μαζικός. δεν έχει την τρέλα του πρώτου πονήματος του ντουέτου, κι όμως νομίζω ότι για την ώρα μπαίνει στην πεντάδα των καλύτερων κυκλοφοριών του 2008.

2 σχόλια:

  1. Χα χα! Επιτέλους κάποιος αναφέρθηκε σ αυτό το διαμαντάκι. Το έχω ακουσει δεκάδες φορές και δεν μπορώ να βρω κάτι που δεν μου αρέσει. Περίμενα να βρω κάνα βιντεάκι του neighbors για να ανεβάσω ποστ αλλά δεν βρήκα κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι δισκαρα, και εγω το ακουω συνεχως και παντα καποιο νεο τραγουδι προσεχω. και δεν το βαριεμαι καθολου, πραγμα καπως δυσκολο στους χαλεπους καιρους που διανυουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή