3 Ιουνίου 2008

i'm an anarchist, i´m an antichrist

ότι θυμάμαι χαίρομαι, αλλά μόλις θυμήθηκα ότι οι φίλοι μας οι αναρχικοί (;) έκαναν κάτι σωστό για μια φορά. έκλεψαν super market και μοίρασαν τα ψώνια στις λαϊκές (παρακάμψτε το λαϊκισμό παρακαλώ).


  • Ο 8χρονος Αλί Αμπντούλ Ραζάκ ήταν ανάμεσα στους 17 ιρακινούς αμάχους που δολοφόνησαν εν ψυχρώ αμερικανοί μισθοφόροι της Blackwater πέρυσι τον Σεπτέμβριο, επειδή τους πέρασαν για τρομοκράτες. Σήμερα, ο πατέρας του, ο Μοχάμεντ Χαφίντ Αμπντούλ Ραζάκ, ο οποίος επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με το νεκρό σήμερα γιο του, καταθέτει ως μάρτυρας στη δίκη που γίνεται στην Ουάσιγκτον. Στη Βαγδάτη, ήρθαν τουλάχιστον δύο φορές σε επαφή μαζί του υπεύθυνοι της Blackwater και αξιωματούχοι των ΗΠΑ για να του προσφέρουν αποζημίωση. Αρνήθηκε τότε, αρνείται και σήμερα. Τι ζητάει; «Να παραδεχτούν δημόσια το έγκλημά τους και να ζητήσουν συγνώμη». περισσότερα.
  • Η είδηση περί συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στις εμπόλεμες ζώνες από άνδρες των ειρηνευτικών δυνάμεων και μέλη των ανθρωπιστικών οργανώσεων αντιμετωπίστηκε με αδικαιολόγητη -ή, απλώς, υποκριτική- έκπληξη. περισσότερα.
  • Το προσωπικό αρνητικό ρεκόρ του 33χρονου Μπραχαμιώτη με παραπληγία Θέμη Σκάλπα συνεχούς εγκλεισμού στους τέσσερις τοίχους ήταν 16 μήνες! περισσότερα.

  • Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Διεθνούς Γραφείου Ναυτιλίας (ΙΜΒ), η πειρατεία αυξήθηκε δραματικά τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2007 εμφανίζει άνοδο 10% με 263 επιθέσεις έναντι 239 το 2006. περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου