20 Αυγούστου 2008

φανή χαλκιά, αυτή η υπέροχη Ελληνίδα


"….Oι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλο τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρα μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο".
από εδώ.

5 σχόλια:

  1. τώρα που αποκλειστήκαμε και στο μπάσκετ, οι ολυμπιακοί δεν με ενδιαφέρουν πραγματικά καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα φιλε εθεσες μεγαλο θεμα.. αλλο που δεν ηθελα να πω και εγω τη μαλακια μου για την εθνικη. ομως επειδη ειναι πρωι, θα γραψω τη μακροσκελη μου αναλυση αργοτερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης σημερις στο seagazing (αντε το πολυ αυριο), ενα σχολιο για την αεκ που θελω καιρο να κανω. ποσο μαλακες ειναι οι αεκτζηδες ρε γμτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έτσι, να κάνουμε το seagazing καφενείο των φιλάθλων!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λοιπον, επειδη περασαν οι μερες και δεν εχει νοημα να κανω ποστ (μετα και το ποστ του ινβερτεντ τι να τολμησω να ποσταρω) εχω να πω τα εξης.

    για την εθνικη, προσωπικα πιστευω οτι χρειαζεται ανανεωση. καποιοι νεοι παιχτες, ενδεχομενως αποσυρση καποιων παλιων, ισως και νεος προπονητης. η ομαδα αυτη κλεινει τον κυκλο της, κοτυφαια της στιγμη υπηρξε η νικη εναντι των αμερικανων. εκτοτε παιζει συνεχως χειροτερα.

    για την αεκ, χωρις να εχω ψαξει σε βαθος το ζητημα εχω να πω οτι του ντεμη αγαλμα πρεπει να του στησουν! που ηταν ο κυριος μελισσανιδης τοτε που ο ντεμης ανελλαβε και (πριν το αρθρο 44) εδινε την παε τζαμπα; αχαριστια δυστυχως. (ισως και ο ντεμης παιζει καποια παιχνιδια, αλλα ειναι αλλη ιστορια αυτη.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή