17 Σεπτεμβρίου 2008

(άτιτλο)

  • Το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ κυκλοφορεί με δώρο 3 dvd, τα Ερωτικά Μαθήματα του Μπέργκμαν, το La Strada και τις Νύχτες της Καμπίρια του Φελίνι, τον οδηγό του φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας 2008, ένα ένθετο με τις 100 ταινίες της κινηματογραφικής σεζόν 2008-2009 και, το καλύτερο απ' όλα, με εξώφυλλο το ερωτικό τρίγωνο Μπαρδέμ, Κρουζ και Σκάρλετ Γιόχανσον από την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν, Vicky Christina Barcelona, την καλύτερη καλοκαιρινή ταινία που δεν είδαμε μέσα στο καλοκαίρι. Είναι πολλά τα 9 ευρώ, αλλά αυτή τη φορά δεν τα λυπάσαι καθόλου.
  • Ποιά Saya και ποιά Παπαρίζου... Μου σπάνε τα νεύρα και τα δύο τραγούδια, αλλά η Αλεξάνδρα Κονιάκ (έτσι αναφέρεται στο επίσημο site του γκρουπ!) είναι το νέο φωτεινό πρόσωπο στην εγχώρια σκηνή (sic).
  • Lostpedia // Η ΑΠΟΛΥΤΗ εγκυκλοπαίδεια του Lost.
  • Μετά την απίστευτη έκδοση των Δαιμονισμένων του Ντοστογιέφσκι από τις εκδόσεις Ίνδικτος, μαθαίνω ότι ακολουθεί ο Ηλίθιος. Εξαιρετικές προτάσεις από τον ογκόλιθο της μυθιστοριογραφίας, σε μία νέα προσπάθεια ανάγνωσης των απάντων του. Απλά απαραίτητος.
  • Σωκράτης Μάλαμας >> Το χρόνο να λαβώσω (στίχοι) Ένα καταπληκτικό τραγούδι του Μάλαμα για τονν κινηματογράφο, που "χάθηκε" κάπου ανάμεσα στις επιτυχίες του και πρέπει να ακουστεί.
  • Οι Κόρε.Ύδρο. ηχογραφούν τον νέο τους δίσκο. (παρά την πικρία για τον άδικο αποκλεισμό τους από την ελληνική αποστολή στο αγώνισμα του Τέννις επί Χόρτου με Ρακέτες Θαλάσσης σε Φιλέ Μπάντμιντον, στο οποίο επιδίδονται σε επίπεδο πρωταθλητισμού από τις αρχές του καλοκαιριού.) Μετράμε μέρες.
  • Ο Παντελής Βούλγαρης επιχειρεί μία ταινία ίσως για το δυσκολότερο θέμα που μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, τον εμφύλιο πόλεμο, με τίτλο Ψυχή Βαθιά. Κάτι μου λέει ότι θα είναι καλή.
  • Η επόμενη μέρα χωρίς Ομπάμα // Η Guardian προβλέπει ότι για άλλη μία φορά η κάλπη θα κάνει τα δικά της (αναδημοσίευση στην σημερινή Καθημερινή).
  • Όλοι πρέπει να δοκιμάσουν ένα γλυκό (συνοδεία παγωτού) στα σερμπέτια στου Ψυρρή, δεν συμφωνείτε; Τα χαράματα καλύτερα, μετά το ποτό.
  • φορ γιού::

5 σχόλια:

  1. inverted_a το βιντεακι που ποσταρες τα σπαει ασχημα! που το θυμηθηκες; σε ευχαριστω για την αφιερωση (για εμενα δεν ειναι;)!! lolololol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. inverted_a βλεπω οτι εχει λαιβ στη fnac η μονικα το σαββατο το μεσημερι. ψηνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσύ δεν λες ότι δεν σου αρέσουν οι αφιερώσεις;

    ωραίο νέο αυτό (αν και θα γίνεται πάλι χαμός στη fnac) αλλά το Σάββατο έχω τρεξίματα που δεν αναβάλλονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το απόλυτο έργο του ντοστογιέβσκη είναι οι αδερφοί καραμάζοβ. Ίσως το αγαπημένο μου βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "το απόλυτο έργο του ντοστογιέβσκη είναι οι αδερφοί καραμάζοβ. Ίσως το αγαπημένο μου βιβλίο!"

    συμφωνώ με κάθε γράμμα της παραπάνω πρότασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή