6 Οκτωβρίου 2008

into the wild

ήθελα να δώ το into the wild από τη στιγμή που άρχισε να παίζεται στη χώρα μας. δεν κατάφερα να το προλάβω σε κινηματογράφο και κανά δυό φορές που επιχείρησα να βάλω το dvd όλο κάτι συνέβαινε. είχα φάει κόλλημα με την ταινία γιατί τη σκηνοθετούσε ο sean penn, η ιστορία μου φαινόταν ενδιαφέρουσα -ένα ταξίδι στην άγρια φύση όπου ο νεαρός πρωταγωνιστής επιχειρεί να αντιμετωπίσει τον εαυτό του- και φυσικά η μουσική του eddie vedder. είδα την ταινία το σάββατο το βράδυ και αποδείχτηκε καλύτερη από αυτό που περίμενα, με ένα καταπληκτικό - συγκινητικό φινάλε. ακόμα, να σημειώσω ότι τα τραγούδια του vedder παίζουν σημαντικό ρόλο και συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα στην περσινή ανασκόπηση που δεν το συμπεριέλαβα στα καλύτερα.

υγ. eddie vedder - jeff ament: 1 - 0. ο έτερος pearl jam κυκλοφόρησε πρόσφατα δίσκο και η πρώτη ακρόαση δε μου είπε και πολλά.
υγ 2. μήπως τελικά ο eddie να συνεχίσει μόνος; μήπως είναι οι υπόλοιποι pearl jam που εμποδίζουν τη μπάντα να πάρει την ακουστική κατεύθυνση που έλεγα στο άλλο πόστ;

4 σχόλια:

  1. γεια σου oksikemia.
    βασικά όχι, δεν νομίζω να τον εμποδίζουν οι άλλοι σε τίποτα γιατι ο βέντερ είναι ο αρχηγός και αποφασίζει ποια κατέυθυνση θα πάρει η μπάντα. όπως είχα διαβάσει παλιά ο μακγκρέντι είχε πει ''in the band we have a democracy but with an eclected leader''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hello gilles! καιρο εχουμε να τα πουμε! ολα καλα; θνξ για το ινφο αλλα ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ;;; :) anyway, για να δουμε τι αλμπουμ θα ειναι το επομενο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλα καλά. ρε συ θυμάσαι την προηγούμενη φορά που είχαν αποπειραθεί να αλλάξουν λίγο τον ήχο τους με το no code τι κράξιμο φάγανε? ουσιαστικά αυτός ήταν ο λόγος που έπεσαν από το εμπορικό τους status [το ίδιο έγινε και με τους pumpkins]. αλλά έχεις δίκιο γιατί ο καιρός είναι πιο ώριμος πια. άλλο 90', άλλο 00'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα που το λες, ναι δικιο εχεις. αλλα δεν ειχα τους ΡΤ για μπαντα που χαμπαριαζει απο τετοια. anyway, ας δουμε τι θα βγαλουν στο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή