23 Νοεμβρίου 2008

μπλογκοψηφοφορία

όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ελληνική μπλογκόσφαιρα αναδυκνύει τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε εδώ. το seagazing σε meeting που προγραμματίστηκε ειδικά για να αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στη διαδικασία κατέληξε σε αρνητική απόφαση γιατί:
  • οι συντάκτες (!) είναι δύο και περίπτωση σύνταξης κοινής λίστας δεν υπάρχει εξαιτίας διαφωνιών (call me dylan), θα ήταν θεωρούμε κάπως άβολο να ποστάρουμε δύο διαφορετικές επιλογές.
  • είναι δύσκολο να δείξουμε την απαραίτητη συνέπεια και να ανεβάζουμε ένα άλμπουμ κάθε μέρα.
  • δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι. υπάρχουν τόσα ακόμα που θέλουμε να ακούσουμε.
μετά από όλα αυτά, το seagazing αρκείται στο να παρακολουθεί από κοντά τη διαδικασία και να περιμένει μέχρι την τελευταία μέρα του χρόνου για να ανακοινώσει τις δικές του επιλογές.

7 σχόλια:

  1. όχι ρε παιδιά... κρίμα και άδικο... αλλάξτε γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω δεν ειμαι ετοιμος, δυστυχως. ο inverted_a που κατα βαθος ωηνεται, αν εχει αποφασισει μπορει να συμμετασχει! λοιπον inverted_a σε ακουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι θα το κάνουμε τώρα, ΣΥΡΙΖΑ; θα λέει ο καθένας ό,τι θέλει; Λίστα στο τέλος του χρόνου, παραδοσιακά. Εξάλλου με ενοχλούν λίγο κι άλλα πράγματα στην ψηφοφορία, οι πόντοι, το ότι πρέπει να ποστάρεις 1/ημέρα, το ότι αν θες να προσθέσεις άλλα πρέπει να το κάνεις ως τις 30/11 (γιατί?) κτλ. Γενικά του δίνουμε μεγάλη σημασία και ειδικά το 2008 δεν το αξίζει. Με μεγάλη μας χαρά αν θέλει κάποιος να συμπεριλάβει και τις δικές μας επιλογές όταν ανέβουν στο μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχει κανενα προβλημα με το συριζα;; η μηπως με τον αλεξη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσα-ίσα, και για τους 2 δεν υπάρχει τί-πο-τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρεεε, you're missing the point. είναι fun fun fun...
    μην το μπερδευουμε με τις δυσκοίλιες λίστες περιοδικών... Προφανώς βέβαια υπάρχουν κάποιοι κανονες ίσα ίσα για να μην γίνει χάος.

    ότι και να γίνει βέβαια αναμένω όποτε κι αν έρθουν τα δικά σας τοπ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή