7 Νοεμβρίου 2008

Ο Bob Dylan κάνει ιστορική δήλωση για τον Obama


4 Νοεμβρίου, το βράδυ των εκλογών, κατά τη διάρκεια συναυλίας του. Τα σόου του Ντύλαν τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε ιεροτελεστία όπου κανείς δεν μιλά κατά την εκτέλεση ή ανάμεσα στα τραγούδια και πολύ περισσότερο ο ίδιος. Αυτή τη φορά όμως είχε κάτι να πει...
"I was born in 1941," he said, a wavering sentimentality in his scratchy voice. "That was the year they bombed Pearl Harbor. I've been living in darkness ever since. It looks like things are going to change now."

6 σχόλια:

  1. sta @@ masme to malaka pia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ θες 2 ώρες Burial και από 3 φορές repeat όλο το cd των Fuck Buttons για να ξεπεράσεις το σοκ σου! Πού να ακούσεις και τη δισκάρα που έβγαλε με το Bootleg No.8...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιο σοκ ρεεεεε; σιγα μην ακουσω τα μπουτλεγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι πολύ προκατειλημμένος με τον Ντύλαν και είναι περίεργο. Χωρίς αυτόν η ροκ μουσική δεν θα ήταν όπως την ξέρουμε και μεγαλώσαμε μέσα σε αυτήν. Είναι από τους 4-5 καλλιτέχνες που μπορούμε να το πούμε αυτό χωρίς υπερβολή. Εντάξει, τώρα τελευταία Νταλαρίζει λίγο είναι η αλήθεια, αλλά είναι πράγματι σημαντικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το καινούριο bootleg είναι πράγματι υπέροχο και το πιο απολαυστικό του και ενδιαφέρον μετά το πρώτο τριπλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Mississippi για μένα είναι απ'τα τραγούδια της χρονιάς. Όλη η σειρά των bootlegs δε, νομίζω ότι ξεπερνά κατά πολύ το Anthology των Beatles, τώρα πια μπορούμε να το πούμε ανοικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή