1 Νοεμβρίου 2008

giardini di miro

μπορεί το post rock να μας έχει κουράσει κάπως αλλά υπάρχουν και μπάντες εξαιρέσεις που εξακολουθούν να βγάζουν υπέροχες δουλειές. μία από αυτές είναι οι ιταλοί giardini di miro οι οποίοι μάλλον έχουν πιάσει το νόημα και αντί να εγκλωβίζονται σε αργόσυρτες μελωδίες με τα αναμενόμενα κιθαριστικά ξεσπάσματα, προτιμούν φωνητικά και κιθάρα-μπάσο-τύμπανα για να γράψουν ποπ τραγούδια. μετά το περσινό αριστουργηματικό (ακόμα μια παράλειψη μου που δεν τους έβαλα στη λίστα με τα καλύτερα) dividing opinions, φέτος δίνουν από το myspace τους ένα ΕΡ με remix στο ομότιτλο με τον περσινό δίσκο τραγούδι.
ps. αυτό είναι το χιλιοστό πόστ σε δύο χρόνια παρά δέκα μέρες!
ps2. broken by.

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για το ep. Είχα αρκετό καιρό να ασχοληθώ με δαύτους. Το live τους στο ξυλουργείο του μύλου θα μου μείνει αξέχαστο. Χιλιοστό ποστ ε; Τι να πω; Εύχομαι να τα διπλασιάσετε και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλώ! :)
    και εγω τυχαια μπηκα στο myspace τους απο το λινκ του absent without leave και το ειδα. ομως ακουσα το ΕΡ, ξανακουσα το περσινο και τελικα ακουσα σχεδον ολα τα παλια τους. και επιβεβαιωσα οτι ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες ποστ ροκ μπαντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα, ναι! θνξ για ευχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή