6 Δεκεμβρίου 2008

about last night


  • αν και δεν έχω δει τους closer live -οι μόνοι που θα μπορούσαν να κοντράρουν τους σν, μετά τα χθεσινά μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι οι στερεο νοβα είναι το καλύτερο ελληνικό συγκρότημα ever.
  • πέρα από τη μουσική τους και το πόσο μπροστά ήταν τότε για τα ελληνικά δεδομένα, οι σν έχουν συνδυαστεί με μια ολοκληρωμένη αισθητική και με μία γενιά που μεγάλωνε πριν από 15 χρόνια.
  • η χθεσινή εμφάνιση ήταν καταπληκτική.
  • αισθάνομαι ότι παραβρέθηκα σε μια ιστορική βραδιά.
  • αισθάνομαι τυχερός που τους είδα, έστω και τώρα.
  • στο χέρι τους είναι αν τα παραπάνω θα ισχύουν και στο μέλλον.
  • όπως στο χέρι τους είναι και αν θα τα καταστρέψουν όλα κυκλοφορώντας νέο υλικό ή κάνοντας και άλλα live.

6 σχόλια:

  1. san fanatikos opados tous tha ithela na stamatisoun edo kai na min synexisoun os stereo nova. oxi giati den thelo na tous xanado, alla giati ola ta kala exoun ena telos. ap tin alli, mia emfanisi me perissotero yliko kai to xthesinovradino kefi, den xero, isos na itan to idaniko telos...
    einai poly epikindyna ta reunion giati mporei na xalasoun ola osa extises tosa xronia. kai thelo na tous thymamai etsi, san ena group pou me ekane panta na aisthanomai perifanos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν καλά χθες? μπορείς να πεις μερικές λεπτομέρεις?
    χρονια πολλά mate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ με hulot. ειναι ωραιο να μεινει ετσι. ειδικα μετα τη μεγαλειωδη χτεσινη εμφανιση.
    φ.β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταρχας ευχαριστω για τις ευχες και sorry που αργησα να απααντησω. m.hulot χαιρομαι που τελικα συμφωνουμε σχετικα με τα reunion.

    δυο λογια για τη συναυλια τωρα. καταρχας ο χωρος πολυ καλος, ανετος και ταιριαζε με την αισθητικη της μπαντας. μια παλια αποθηκη. και ο ηχος καλος. οι στερεο νοβα πρεπει να επαιξαν περιπου 10 τραγουδια, δεν επαξαν τον εξωστη ουτε τη φαλαινα.
    οπως εγραψα και στο ποστ υπηρχε ενα vibe μεαξυ του κοινου και της πμαντας που σε εκανε να αισθανεσαι οτι εισαι σε μια πολυ ξεχωριστη συναυλια, σαν να βρισκεσαι μπροστα σε μια ιστορικη στιγμη. ο ηχος τους μετα απο τοσα χρονια δεν μου φανηκε καθολου ξεπερασμενος. ανκορ δεν ειχαν μαλλον προγραμματισει, βγηκαν ομως ξανα και επαιξαν για δευτερη φωρα το νεα ζωη και το παζλ στον αερα αν θυμαμαι σωστα. συνολικα μαζι με το ανκορ πρεπει να επαιηαν καμμια ωρα, ισως λιγοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μικρο αγορι και οχι το παζλ στο ανκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή