20 Δεκεμβρίου 2008

δεν υπάρχει λέμε

αυτό το ποστ δεν υπάρχει, δεν γίνεται, δεν το πιστεύω...

Όπως σε κάθε δραστηριότητα, οι ενδυματολογικές επιλογές σου πρέπει να βασίζονται στις ειδικές απαιτήσεις της περίστασης. Αν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις σε διαδήλωση, η ελευθερία κίνησης, η προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τα χημικά, όπως και η πρόβλεψη για ενδεχόμενη σύλληψη είναι οι παράμετροι που θα κατευθύνουν όλο το στάιλινγκ.

Ένα χαριτωμένο σινιόν θα σε βολέψει περισσότερο από κάθε άλλο χτένισμα.
Ένα χαριτωμένο σινιόν θα σε βολέψει
περισσότερο από κάθε άλλο χτένισμα.

Ωστόσο, το αυξημένο ενδεχόμενο να φωτογραφηθείς σε ανύποπτη στιγμή, εν δράσει και το πρόσωπο σου να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των ειδησεογραφικών πρακτορείων είναι ένας ακόμη λόγος για να μπεις στον κόπο να συνδυάσεις την κομψότητα και την πρακτικότητα.


εδώ

πού σκατά ζούμε, αλήθεια...

9 σχόλια:

  1. Μα γιατί αγριεύεις; Να διαδηλώνουμε χωρίς στιλ δηλαδή;

    Μισό λεπτό να βρω το ταγάρι και τη μακριά φούστα-τσουβάλι αλά ΚΝΕ τότε.

    (Εννοείται κάνω πλάκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα αντίστοιχο σε αντρικό περιοδικό... φαντάσου άρθρο στο στατους / πλέιμποι / whatever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. LOL! Να το δω κι αυτό, το έχω σίγουρο το εγκεφαλικό... Διαδήλωσε κι εσύ, είναι in, είναι must!

    [Πάντως πέρα από το κραγμένο του πράγματος, τα τεχνικά που αναφέρει (αποφυγή ενυδατικής, χρήση πούδρας, δετά παπούτσια, βαμβακερά υφάσματα κ.λπ.) είναι εντυπωσιακά σωστά.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσύ ξέρεις καλύτερα... κι αυτό για το μπάνιο σωστό είναι... // τι θυμήθηκα τώρα, σε μία φοιτητική πορεία που είχα πάει πριν χρόνια, περπάταγα αμέριμνος και εκεί που μου ήρθε το πρώτο δακρυγόνο στη μούρη εγώ κάπνιζα! έλεγα, αφού όχι μόνο επεισόδια δεν κάνω, μόλις που φωνάζω τα συνθήματα, περισσότερο απλά περπατάω για να δηλώσω παρών, γιατί να μου πετάξουν αυτοί δακρυγόνα;... έπαθα εμπλοκή κανονικά! με κάτι τέτοια σκέφτεσαι σοβαρά να κόψεις το κάπνισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμ... τα δακρυγόνα είναι αντιρατσιστικά. Δεν κάνουν διακρίσεις. Ακόμα και τηλεκατευθυνόμενα να τα φτιάξουν, πάλι θα βαράνε όπου να 'ναι.

    Εκτός κι αν σου το πέταξαν για να σε βοηθήσουν να κόψεις το κάπνισμα. :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστά. και στα 10χρονα μάλλον γι'αυτό τα πετάνε, για να μην το αρχίσουν στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασε τις κοπελες να φτιαζτουν ινβερτεντ! αλλη χαρη εχει μια διαδηλωση με ωραιες παρουσιες , χαρουμενες φατσουλες κλπ κλπ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν στον κόσμο υπήρχαν χαρούμενες φατσούλες δεν θα βγαίναμε στους δρόμους...σε ποιά νεραιδοχώρα ζείτε επιτέλους; και ανεξάρτητα από το χαριτωμένο του πράγματος πολλά από αυτά που γράφει είναι χρήσιμα , ειδικά σε κάποια νέα παιδιά που πήραν το βάπτισμα του πυρός στους δρόμους εξ αφορμής της δολοφονίας του Αλέξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε ανώνυμε, δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την πασιφανή ειρωνία του σχολίου; λέμε κιόλας ότι αρκετά από αυτά είναι χρήσιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή