10 Δεκεμβρίου 2008

get ready (updated with more news // no more comments...)

κάντε τα πάντα για να μην χάσω το playstation!
[δείτε και εδώ τα σχόλια στο τέλος της ελληνοφρένειας χθες το βράδυ]

>>Ήδη, έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να συλλαμβάνουν όποιον προκαλεί βανδαλισμούς, ενώ για την προστασία της δημόσιας περιουσίας, αλλά και της δημόσιας ασφάλειας αποφασίστηκε να εφαρμοστεί το άρθρο 11 του Συντάγματος από την Πέμπτη, αν δεν έχει αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Βάσει του άρθρου 11 του Συντάγματος, απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις με απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, σε περιοχές που έχει διαταραχθεί η κοινωνικοοικονομική ζωή.

>>Την Πέμπτη επίσης θα αποφασιστεί αν η κυβέρνηση θα κάνει χρήση των διατάξεων του πρόσφατου νόμου της κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου για την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξακριβώσει ότι η πλειονότητα των μολότωφ που χρησιμοποιούν οι κουκουλοφόροι, παρασκευάζονται στα εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

>>Ωστόσο, αμέσως άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η σφαίρα που βγήκε από το σώμα του θύματος είναι «πεπλατυσμένη» και αστυνομικοί στην Ασφάλεια Αττικής, σε μια προσπάθεια να τεκμηριωθεί η δικαιολογία του ειδικού φρουρού ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά να εκφοβίσει, άρχισαν να διακινούν ότι αυτό συμβαίνει «στις περιπτώσεις όπου έχουμε εξοστρακισμό».
>>Δύο νεαροί μαθητές, ο ένας 15χρονος, και μια γυναίκα, τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό και υποβάλλονται σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή τους. Και οι τρεις φέρουν τραύματα στο κεφάλι.

>>και φυσικά... ταρα-ταμ-ταμ-ταμ:

Κούγιας: «Όλα ήταν παρεξήγηση»
...από τα πρώτα ευρήματα της βαλλιστικής εξέτασης που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, προκύπτει ότι «η τραγωδία είναι αποτέλεσμα της ενέργειας του αστυνομικού να πυροβολήσει στον αέρα».
όπως καταλαβαίνετε όλοι, στην παρακάτω λίστα σε λίγο καιρό θα προσθέσουμε άλλη μία περίπτωση δικαστικής απόφασης.
λογικό μου ακούγεται.




>>>ούτε μία συγνώμη ρε φίλε<<<





>> ραδιοφωνική ελληνοφρένεια: δευτέρα
[είναι must]

έχει τίτλο "οι ξεξίπωτοι" // πρόκειται για πυρ ομαδόν. εδώ της κυριακής

1 σχόλιο: