11 Δεκεμβρίου 2008

revenga


το ότι ακούω soad μετά από μήνες δείχνει πλήρως την κατάστασή μου.

το να βάζω κάθε μέρα στη δουλειά την εκπομπή της ελληνοφρένειας με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα // αξίζει να την ακούσετε μόνο και μόνο για τα 2 τηλέφωνα που κάνανε σήμερα με το γραφείο του κούγια | τα τηλέφωνα εναντίον του σκάι, της καθημερινής και του παπαχελά πλέον είναι καθημερινά, έτσι όπως πάει μάλλον θα απολύσουν αυτούς της ελληνοφρένειας στο τέλος | σε μία πρώτη αντίδραση, συμφωνούσα με ψύχραιμη άποψη του παπαχελά, αλλά γρήγορα αυτό το πράγμα πήρε άλλες διαστάσεις, έγινε "θέλουμε έναν σαρκοζί", βγήκε ο μάνος και είπε ότι "ίσως πρέπει να αναλάβει ο στρατός" και μετά στο πρωτοσέλιδο τα καινούργια τριχίλιαρα και δεκαχίλιαρα της κυβέρνησης... | ξεφτίλες.

τα 15χρονα σήμερα πετάγανε νεράντζια & πέτρες | φάγανε γερά, χημικά & γκλομπ.

>>τα Βατοπέδια μάς γαμήσανε >>αυτές τις φλώρικες αμερικανιές απ' τα καμμένα της blogόσφαιρας να πάτε να τις κάνετε στο οχάιο και στο κλήβελαντ, κωλόβλαχοι! >>Τελικά, αυτό που μένει είναι ότι ζούμε σε μια χώρα που οι πολιτικοί δεν είναι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι δεν είναι δημοσιογράφοι, οι αναρχικοί δεν είναι αναρχικοί, μόνο οι μπάτσοι είναι μπάτσοι. >>ως εδώ καλά, ως εδώ καλά

7 σχόλια:

  1. Ποιός μάνος λες;
    Το σωστό είναι papahelas!
    Διάβασε: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=939615

    16forever(for these days: 15forever)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια! Νομιζω πως η head picture που εχετε είναι ίδια με την αντίστοιχη του www.indoormusic.blogspot.com

    Εχω δίκιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι δικιο εχεις, προφανως την πηραμε απο το ιδιο site. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανώνυμε,
    το template είναι μία παραλλαγή του γνωστού k2 για τον blogger 1.0 - τώρα για head picture κοιτούσαμε σε διάφορα blogs που παρουσιάζουν templates και την βρήκαμε κάπου εκεί (ειλικρινά δεν θυμάμαι σε ποιο) και δεν είναι και μόνιμη επιλογή (πιο πριν δεν είχαμε καμία και παλαιότερα μία δικιά μας).

    γιατί ρωτάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά και παλι,απλή περιέργεια από μιά απλη αναγνώστρια!
    Τίποτα ιδιαίτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μηπως το εφτιαξες εσυ και θα μας ζητησεις δικαιωματα; χεεχεχεχε! just kidding..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλή είναι η φωτό, αν και μοιάζει λίγο με διαφήμιση κατά της σπατάλης του νερού! τελικά, ποτέ δεν θα είμαι ικανοποιημένος από το template, ίσως είναι καλύτερα να μην βάζουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή