11 Ιανουαρίου 2009

bloggers against violence

Σε ένδειξη συμπαράστασης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα που δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 22/12 έξω απο το σπίτι της, διοργανώνουμε μια βραδιά στο Bios (Πειραιώς 84) με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, αλλά και τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της ίδιας και της οικογενείας της. Η συγκεκριμένη βραδιά θα είναι η ερχόμενη Πέμπτη 15/1.

Θα προβληθούν οι ελάχιστα παιγμένες στην Ελλάδα ταινίες Two Lane Blacktop (Monte Helman, 1971), και Radio On (Chris Petit, 1979). Δύο ταινίες δρόμου που συνδέονται άμεσα με την rock n' roll κουλτούρα.

Μετά τις προβολές θα ακολουθήσουν dj sets από bloggers και djs. More info soon..

H είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ps. για ένα διάστημα δούλευε σαν καθαρίστρια μία θεία μου. ξέρω από πρώτο χέρι λοιπόν κάτω από ποιες συνθήκες δουλεύουν αυτές οι κυρίες. με ένα ΜΑΛΑΚΑ επόπτη να τις βρίζει κάθε μέρα, να μη σέβεται τίποτα, λες και επειδή είναι σε μία θέση μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο, το αγράμματο ζώο. φυσικά οι παρενοχλήσεις δε σταματούν εκεί.. ο μισθός είναι κάτω από το βασικό, τα ρεπό δεν δίνονται και η εργασία για πολλές μέρες χωρίς ξεκούραση είναι σύνηθες φαινόμενο. η θεία μου τους έχει κάνει αγωγή και λογικά θα κερδίσει τη δίκη. δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία ανέχεται την εκμετάλλευση γιατί η απώλεια αυτών των ελάχιστων χρημάτων μπορεί να είναι καθοριστική. επίσης, κύριοι ελληναράδες, στις κυρίες που καθαρίζουν τα γραφεία σας φερθείτε με σεβασμό. το γεγονός ότι η δουλειά τους είναι να καθαρίζουν δε σημαίνει ότι εσείς μπορείτε να λερώνετε προκλητικά. και ΔΕΝ είναι υποχρεωμένες να πλένουν τις κούπες σας.

9 σχόλια:

  1. Thumbs up για την πρωτοβουλία! Και για το υστερόγραφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλα δε βλεπω να το εχεις αναρτησει και εσυ ! :)
    Μ, εσυ θα διοργανωσεις με τον ινβερτεντ την καμπανια για την αθεια! αντε, εκτιμηστε τις διαθεσεις της μπλογκοσφαιρας
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ανεβάζω τώρα oksi! Εδώ που τα λέμε η καμπάνια για την αθεΐα δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thumbs up δεν λες τίποτα. (θα το ρίξω κι εγώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σας πειράζει να το ρίξω και εγώ φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε όσους περισσότερο ακουστεί, τόσο το καλύτερο. Είναι μία συμβολική (αλλά και υλική) στήριξη σε μία γενναία γυναίκα που την χρειάζεται.

    Διαδώστε το παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ανέβασα στο side bar, με σχετικό link εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα το βάλω κι εγώ! Ωραία ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ευχαριστουμε πολυ, επομενο βημα η παρουσια μας στο bios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή