1 Ιανουαρίου 2009

kind of style

"'όταν μπήκα στο γυμνάσιο, άρχισα να ενδιαφέρομαι σοβαρά για το ντύσιμό μου. φρόντιζα για την εμφάνισή μου και προσπαθούσα να δείχνω στυλάτος, γιατί στο μεταξύ τα κορίτσια είχαν αρχίσει να με προσέχουν, αν και εγώ, στα δεκατέσσερά μου, δεν έδειχνα ακόμα κανένα ενδιαφέρον για την υπόθεση. έτσι, άρχισα να ντύνομαι πιο σένια, διάλεγα με μεγάλη προσοχή τα ρούχα που αγόραζα και φόραγα στο σχολείο. εγώ, μαζί με δύο φίλους μου, που γούσταραν και αυτοί το καλό ντύσιμο, αρχίσαμε να ανταλάσσουμε απόψεις για το τι ήταν μέσα στη μόδα. εμένα μ΄άρεσε τότε το στυλ ντυσίματος του φρεντ αστέρ και του κάρυ γκράντ κι έτσι έφτιαξα ένα στυλάκι μισονέγρικο, μισοαγγλικό: κοστούμια μπρουκς μπράδερς, παπούτσια μπούτσερ μπόυ, ψηλοκάβαλα παντελόνια, πουκάμισα με ψηλούς γιακάδες, τόσο κολλαριστούς που με δυσκολία κατάφερνα να κουνήσω το λαιμό μου".
miles davis, the autobiography

8 σχόλια:

  1. το διαβάζεις εεε;
    επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι μόνο διαβάζω το βιβλίο,αλλά ακούω και jose james που τα σπάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ χαίρομαι που κάποιος ασχολείται με αυτά που προτείνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://images.starpulse.com/Photos/pv/Miles%20Davis-1.JPG

    Χμμ... :)
    Μεγάλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τερααααστιος!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oksi, επειδή δεν έχω διαβάσει ακόμη το βιβλίο, αναφέρεται και στη ρατσιστικη επίθεση που είχε δεχτεί; είχα δει ένα ντοκιμαντέρ που το ανέφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χθες το ξεκινησα, θα σου πω αν διαβασω τπτ σχετικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. inverted_a είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αναφέρεται. πάει κανα 2χρονο όμως απο τότε που το διάβασα οπότε δεν κόβω και το χέρι μου...

    πρέπει να το ξαναπεράσω ένα χέρι μου φαίνεται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή