15 Φεβρουαρίου 2009

monika rocks!

οδηγώ κοντά στην κρέστενα (και εδώ) και κάνω ζάπινγκ στο ραδιόφωνο. παίζει μόνο χατζηγιάννη, κοντολάζο, γονίδη, ονειράμα και στην καλύτερη evanescence, το my immortal (πού το θυμήθηκαν;). ώσπου πετυχαίνω μια γνώριμη μελωδία, ναι είναι η μόνικα!! αυτό είναι που λέμε crossover! χαίρομαι, πραγματικά! μιλώντας για ελληνικές μπάντες, διάβασα ότι οι mary and the boy διαλύθηκαν. μάλιστα, μετά από όλο αυτό το hype που τους συνόδευε στις αρχές, τι έμεινε; ένας οκ δίσκος και ένας λίγο καλύτερος. ειλικρινά, δεν έχω διάθεση για γκρίνια αλλά επαληθεύεται ακόμα μια φορά το "πολύ κακό για το τίποτα"! έχω δει live τον boy μια φορά και είχε ενδιαφέρον, θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στη συνέχεια. για τη mary δεν έχω πληροφορίες σχετικά με τι θα κάνει, εδώ θα είμαστε όμως και αν προκύψει κάτι θα το συζητήσουμε.

υγ. πρέπει να μπαίνουν μέσω google τουλάχιστο 5 άτομα τη μέρα στο μπλογκ για να διαβάσουν για τη μόνικα! είπαμε, μόνικα rocks!
pic

2 σχόλια:

  1. Δεν έπερνες κι ένα τηλ. μιας και ήρ8ες προς 'δω? Θα ήταν και μια καλή δικαιολογία για να βγω από το σπίτι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν επίσκεψη εξπρες, μιάμιση μέρα έμεινα. άσε πουκάθε φορά που κατεβαίνω εκτιμώ το τζάκι, δεν κουνήθηκα καθόλου όλο το σκ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή