11 Μαρτίου 2009

Ψηφίστε με.

Καλημέρα μεγάλε! Καλημέρα μεγάλε! Έχουμε πήξει στα μεγαλεία πρέπει να σου πω. Μάθανε ότι μεγαλουργούμε, πλακώσανε κι οι γύφτοι. Ψηφιακά ψηφαλάκια μαγειρεμένα με εγκυρότητα BBC θα αναδείξουν οσονούπο διαδικτυακά τον σημαντικότερο Έλληνα, που τώρα έχει καταντήσει Σκοπιανό αεροδρόμιο.

Ο μακεδονοβλάχος, ο περήφανος ιμπεριαλιστής που κατέσφαξε όλο τον τότε γνωστό κόσμο, που έλυνε τα αινίγματα με το σπαθί του, που βρωμοκόπαγε από τον ιδρώτα και τα άλλα σωματικά υγρά του Ηφαιστίωνα, που όλες οι λαϊκές παραδόσεις απ' την Ινδία, το Πακιστάν το Αφγανιστάν τον χαρακτηρίζουν εγκληματία κατακτητή, αυτόν που ο Τζέγκινς Χαν μπροστά του αποδεικνύεται μυξοπαρθένα καλόγρια, τη λούγκρα του Βορρά, που τα παραμύθια της Ανατολής τον αναφέρουν ως "καταραμένο Αλέξανδρο", τον πρίγκιπα του Σκότους, τον πρόστυχο, τον μεγαλομανή, το κολεγιόπαιδο της εποχής -αφού φοιτούσε στο Αριστοτέλειο το μονομελές το πανάκριβο-, που ο μπαμπάς του του πήρε Πόρσε εποχής, τετρακίνητη, Βουκεφαλοειδή, που ήντανε παιδαράς, παιδαράς 1,40 με ανάταση, που έκαψε μεθυσμένος πάνω στο τσακίρ κέφι ντυμένος drug queen με τη δάδα στο χέρι την ιερή Περσέπολι, σαν να λέμε ότι εισβάλει ο Ομπάμα τώρα στην Αίγυπτο κι ανατινάζει τις πυραμίδες, τέτοια ωραία, αυτό τον ανεκδιήγητο γνωστικό γίγαντά και ηθικό νάνο θα ψηφίσουνε ως σημαντικότερο Έλληνα.

Να σου πω ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει προσφέρει πολλά περισσότερα στο Έθνος, διότι το Αργεντίνικο αίμα που τρέχει στις φλέβες των ποδιών του είναι λιγότερο επιβεβαρημένο από τις βαρβαρικές επιμιξίες που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν τον δύσμοιρο τούτο τόπο.

Τι τραβάμε κι εμείς οι ξεριζωμένοι!

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ [ΣΗΜΕΡΑ]

12 σχόλια:

  1. ο πανουσης που κανει εκπομπη στο σταθμο της γιαννας; αυτος ο αριστερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτός. που μένει στα βόρεια προάστεια. δεν ξέρω κι αν στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο.

    και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ειναι ελεεινος και μαλακας.

    ξερεις ποσες αριστερες πιπες μπορω να πω και εγω; το ζητημα ειναι να εισαι συνεπης στα λογια σου και την υποτιθεται πολιτικη σου σταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν δημόσια δεν θα έβριζα κανέναν (συνήθως και ιδιωτικά, anyway). Ο Πανούσης δεν είναι πολιτικός, ούτε αριστερός, ούτε κρίνεται ως πολιτικός, ούτε εκλέγεται βουλευτής, ούτε τίποτα. Μουσικός είναι και σατιρικός σχολιαστής (αλά stand up comedy). Κρίνεται από το έργο του. Όχι από τη ζωή του (btw, το ίδιο θέμα σχολιάζαμε μόλις για την Μόνικα και το έχουμε ξανασυζητήσει χιλιάδες φορές). Έτερον εκάτερον. Δηλ. ο Αλαβάνος που έχει εκατομμύρια στην τράπεζα δεν μπορεί να μιλάει πολιτικά, δεν μπορεί να αρθρώσει (τον όποιο) αριστερό λόγο; Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

    ////Μη μου πεις ότι ο Μαρξ και οι υπόλοιποι ήταν τίποτα μετανάστες των 350 ευρώ/μήνα! Η ιστορία τα έχει καταγράψει όλα αυτά εδώ και αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γίναμε και politically correct τασίνε;

    ρε δεν πα να γαμηθεί ο μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ εύκολο να βγαίνεις και να βρίζεις κάποιον στο δίκτυο. Δεν λέει κάτι. Πέραν του ότι ο συγκεκριμένος έχει μεγάλη προσφορά, αναγνωρισμένη και μη (από σενα).

    Αν μας φταίει η σάτιρα και οι αντιφάσεις της με τον χαρακτήρα αυτού που την κάνει, τότε τι να πούμε για τους υπόλοιπους... ένα γελοίο search στο Wikipedia να κάνεις αντιλαμβάνεσαι τεράστιες αποκλίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαγκες, ο Πανουσης ειναι το προβλημα σας? Ο Παντελεημων και ο Εφραιμ που μας πιανουν τον κωλο δε σας πειραζουν? Τωρα που θα κανετε δηλωση στην εφορια, να τους εχετε κατα νου καθως θα συμπληρωνετε! Αλλα ετσι ειναι. Αμα δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικο να πιαστεις στο σημερα, γυρνας τα ματια στο χτες, ελπιζωντας οτι θα αναβαπτιστεις...

    Οποιος δε γουσταρει τον Πανουση, να μην τον παρακολουθει. Να βλεπει μονο Λιακοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και οποιος δε γουσταρει τον πανουση να μη λεει τη γνωμη του. δημοκρατικα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι μωρε. Απλα να γαμοσταυριζει οπως γουσταρει... Πολιτισμενα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν εχεις αδικο. συνηθως δεν τα κανουμε αυτα εδω στο σιγκειζινγκ, αλλα δεν ειμαστε στα καλυτερα μας τελευταια. μας πιανουν οι αυτοκαταστροφικες μας τασεις (και σου μιλαω εντελως σοβαρα τωρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οκ. Ας μην το τραβαω και γω. Παντως, σοβαρα τωρα, δε ξερω αν εισαι απο κεινους που θεωρουν τον Big Alex εκπολιτιστη,εθνοπατερα, φως του πολιτισμου, και τα σχετικα τραγικα, και δε θελω να προσβαλω και κανεναν για τα πιστευω του, αλλα ΕΛΕΟΣ πια! Σε αυτη τη χωρα υπαρχουν καποια θεματα ταμπου τα οποια απαγορευται να τα πιασεις στο στομα σου! Ειτε λεγεται Αλεξ ειτε Βισση ειτε Βουγιουκλακη (χεχε ;-P ) !!!

    Θυμαστε το Σκοπιανο που το μπουζουριασανε και τον πηγανε τρελοκομειο επειδη ισχυριζοταν οτι ο Αλεξ ΗΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!!?!?!?

    Ε ας μη "μπουζουριαζουμε" εδω αυτους που λενε αντιστοιχα "αναποδες" εκδοχες απο τις επικρατουσες. Πολυ απλα γινομαστε σαν τους αλλους που κατηγορουμε και χειροτεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαζι σου. καμμια σχεση με τετοιες αποψεις δεν εχουμε ο inverted_a και εγω. δε γουσταρω τον πανουση γιατι προσβαλλει την αισθητικη μου, οχι για αυτα που λεει. τεσπα, για αυτο φτιαχνονται τα μπλογκ. να λεμε τις βλακειες μας και να βριζομαστε! :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή