15 Μαρτίου 2009

η ζωή που τρέχει

6 σχόλια:

  1. Tο είχα προσέξει και εγώ αυτό το τραγούδι πριν από μερικά χρόνια.Έχει γράψει μερικά καλά πράγματα. Είναι λίγο βαρετός στα live του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Αυτό το τραγούδι είναι πολύ ωραίο! Δεν έχω ακούσει πολλά από Φάμελλο αλλά μου αρέσει πολύ ο ήχος στις παραγωγές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα! live δεν τον έχω δει, αλλά ο φάμελλος ανήκει σε μια κατηγορία δημιουργών που σέβομαι. μπορώ να κάνω μία λίστα με τουλάχιστο 10-15 καταπληκτικά τραγούδια που έχει γράψει ο φίλτατος, έχει τεράστιο ενδιαφέρον. η ζωή που τρέχει είναι -αν θυμάμαι καλά- το πιο πρόσφατο που θα έβαζα στη λίστα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να μη μιλήσω για το πόσο ερωτεύσιμος είναι! :ρ σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του seagazing ο μανωλάκης πήρε τα μυαλά από όλες τις θυληκές υπάρξεις σε μικρό νησί του αιγαίου το καλοκαίρι του 07!!!! αναφέρονται μάλιστα περιπτώσεις παραθεριστών που γυρνώντας στο κλέινον άστυ αγόρασαν (!!) όλη τη δισκογραφία του!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσο για τις ζωντανές του εμφανίσεις, είχα κάπου δει να διασκευάζει το πόσο μου λείπει του βολάνη μόνο με κιθάρα!!! πέρα από το σουρρεαλιστικό στοιχείο, αν δεν πρόσεχες τα λόγια ήταν μια σούπερ μπαλάντα! χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν την αγορασαν γι' αυτο ολη τη δισκογραφια του,αλλα επειδη τους αρεσε σα μουσικος :-ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή