22 Απριλίου 2009

trash and the party girl





















ok, οι u2 είναι η μεγαλύτερη love to hate μπάντα. ακούγοντας το medium, rare & remastered βαρέθηκα. δεν ξέρω βέβαια αν φταίνε οι u2 ή εγώ. ενώ πλήττω ακούγονται οι πρώτες νότες από το trash, trampoline and the party girl. κατευθείαν post για μία ακόμα βαρυσήμαντη και υπερβολική δήλωση.. το group από το δουβλίνο είναι τιτανοτεράστιο, ποιά από τις μπάντες των zeros θα βγάλει ένα μόνο τραγούδι ισάξιο με το προαναφερθέν (τρελή γεροντολαγνεία!); και να σκεφτεί κανείς ότι το trampoline ήταν b-side..

5 σχόλια:

  1. πόσο δίκιο έχεις για άλλη μια φορά. αυτή τη συλλογή την περιμενω βαρετή χωρίς να την εχω ακούσει ακόμα, αφού τα περισσότερα κομμάτια είναι από μια περίοδο των u2 που δεν εκτιμώ ιδιαίτερα ή γνωστά παλιά b sides - με το party girl του '81 να κάνει την ανατριχιαστική διαφορά! δεν ειναι η γνώση, είναι η ψυχή. και νομίζω πως οι u2 πρέπει να κανουν κάτι αλλο πια. αλλά τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να διαλυθούν! :)

    εμένα τα τελευταία τους (αν εξαιρέσουμε το φετινό) μου άρεσαν. ωραία τραγουδάκια. θα μου πεις ότι δεν περιμένεις αυτό από τέτοια μπάντα. σωστά. αν σέβονταν τον εαυτό τους θα έπρεπε να έχουν διαλυθεί μετά το ποπ. αλλά είναι πολλά τα λεφτά άρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό είναι μεγάλη αλήθεια..
    και ότι μετά το ποπ εδωσαν απλά ωραία τραγουδάκια (χωρίς διάρκεια - εξαιρω το in a little while για μενα),
    και οτι θα πρεπε να διαλυθούν δυστυχως
    και οτι τα λεφτά είναι πολλαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Trash ... είναι ίδιο με το Mr Bobby του Manu Chao !
    Και το Wave of Sorrow φοβερό τραγούδι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χμ, βασικά το Mr Bobby μοιάζει με το Trash. αν δεν κάνω λάθος το τραγούδι των u2 προηγήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή