28 Ιουνίου 2009

Ήθελα να ΄ξερα ποιοι διαβάζουν ακόμα εφημερίδες

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν» βάλθηκε να…αναστήσει τον Μάικλ Τζάκσον, μόνο τρεις ημέρες από θάνατο του. Στην σελίδα 35 στην στήλη Showbiz news αναγράφεται ότι «ο Michael Jackson ζήτησε ( Ήμαρτον Παναγία μου… ) από τους διοργανωτές των συναυλιών του ένα παιδί 16 χρονών που να έχει μια εμφανή αναπηρία για να τον πλαισιώσει στη σκηνή του 02 Arena».

4 σχόλια:

  1. εεεε, εγώ διαβάζω. όχι το παρόν βέβαια. να φανταστείς ότι κάποιες πληρώνω για να τις αγοράσω!!

    σκέφτονται λέει και στην ελλάδα να εφαρμόσουν το μέτρο σαρκοζί με τις δωρεάν συνδρομές σε μαθητές! λίγους δημόσιους υπάλληλους έχουμε, θα έχουμε και τους εκδότες τώρα (μα πάντα δεν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι οι εκδότες;;;;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις μία έντυπη έκδοση. Ας γλιτώσει και κανένα δεντράκι. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα σταματώντας ΟΛΑ τα free press. Από 'κεί και πέρα ήταν εύκολα τα πράγματα. Μόνο internet πια.

    ΥΓ. Δεν είμαι υπέρ της κατάργησης της επίσημης δημοσιογραφίας πάντως. Σίγουρα είναι αναγκαία, απλώς έχουνε μαζευτεί πολλοί στην Ελλαδίτσα και 3/4 τίτλους πρέπει να κλείσουν οριστικά και αμετάκλητα (ας αρχίσουμε με τις 225 αθλητικές εφημερίδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρα από την ανάσταση του Μ. J
    υπάρχει κι άλλο άτοπημα- ψιλά γράμματα όπως φαίνεται για το συντάκτη. Δε λέμε 'ανθρώπους με ειδικές ικανότητες', αλλά άνθρωποι με αναπηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. btw, και η ελευθεροτυπία έκανε μαλακίτσα αλλά τα μπλογκ ήταν επιεική μαζί της!


    *Στην πρώτη έκδοση της «Κ.Ε.» της προηγούμενης Κυριακής, υπήρχε πολιτικό παρασκήνιο με τη δική μου υπογραφή και τίτλο «Φορτωμένη ατζέντα», το οποίο αναφερόταν στην προγραμματισμένη για το Σάββατο το βράδυ συνάντηση Καραμανλή - Ερντογάν, παρουσιάζοντάς την ως γεγονός.
    Ηταν λάθος για το οποίο ζητώ συγγνώμη και δεν υπάρχει δικαιολογία.
    *Το λάθος διορθώθηκε ασφαλώς στη δεύτερη έκδοση. Πολύ αργά.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=28/06/2009&id=58283

    ΑπάντησηΔιαγραφή