23 Οκτωβρίου 2009

πιτσιρίκος vs νομός Ηλείας

Υπάρχει πιο βλαμμένο πράγμα στον κόσμο από το facebook? Τα blogs θα μου πείτε -και δεν θα 'χετε κι εντελώς άδικο- αλλά πραγματικά, πέραν του προσόντος ότι μπορεί να βρεις μία γκόμενα από το σχολείο που δεν σου έκατσε όταν έπρεπε (γιατί δεν είχες τα κότσια να την κυνηγήσεις τότε), εγώ δεν βρίσκω κάτι θετικό σ' αυτό τον οχετό δημόσιας αυτοπροβολής και "κοινωνικότητας".

Όποιος έχει σελίδα στο facebook (εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους ή την pathetic περίπτωση που ανέφερα παραπάνω) αυτομάτως αλλάζει η τοποθέτησή μου απέναντί του. Τέλος πάντων, πάμε στο θέμα μας, που είναι ακόμη χειρότερο.

Στο facebook που λέτε, έχει φτιαχτεί εδώ και λίγες μέρες ένα
group που ονομάζεται ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ, γιατί σε μία εκπομπή του αναφέρθηκε λέει με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στους κατοίκους του νομού, αποκαλώντας τους μεταξύ άλλων "μπουρτζόβλαχους". Τόνισε επίσης την προτίμησή τους στις Ουκρανές πουτάνες, την καλλιέργεια χασίς και την αιμομιξία.

Με βάση το γεγονός ότι και εγώ και ο oksikemia καταγόμαστε από τον νομό Ηλείας και λαμβάνοντας υπόψιν τα εξής στοιχεία: 1) την κοινή λογική του homo sapiens και 2) πως δεν ξέρω κανένα από τα 360 μέλη του group (με μεγάλη μου χαρά είδα πως δεν συμπεριλαμβάνει κανέναν που να ξέρω ή να θυμάμαι ή να έχω ακουστά), θέλω λοιπόν να δηλώσω τα ακόλουθα:

  • πόσο θλιβερό είναι να έχεις σελίδα στο facebook; (αυτό το έχω πει ήδη 2 φορές)
  • πόσο θλιβερό είναι να μην έχεις χιούμορ;
  • πόσο θλιβερό είναι να φτιάχνεις groups στο facebook; (3η)
  • πόσο θλιβερό είναι να πιστεύεις ότι μία γελοία γεωγραφική κατανομή υποδηλώνει κοινή καταγωγή;
  • πόσο θλιβερό είναι να μην καταλαβαίνεις από σάτιρα;

***Τα σχόλια περί αδερφάρας, τις βρισιές για τη μάνα του κτλ. δεν τα αναφέρω καν και προχωράω στο τελευταίο***

  • πόσο τυφλός πρέπει να είναι κάποιος για να μην καταλαβαίνει πως όλα όσα είπε ο πιτσιρίκος έχουν μεγάλη βάση;

Btw, λίγο καιρό πριν τα ίδια περίπου είχε πει και βουλευτής ελληνικού κοινοβουλίου αλλά εκεί δεν βγαίνεις να του βρίσεις τη μάνα δημοσίως, ε, σωστά;

Πιτσιρίκο, you know better, αλλά μην ξεχνάς κι εσύ ότι ο νομός έχει περίπου 200 χιλιάδες κατοίκους κι όχι 360 (τώρα βασικά κάνω το ίδιο θεμελιώδες λάθος-δίνω μεγάλη σημασία σε κάτι που το θεωρώ γελοίο, δηλ. το fb, αλλά συγνώμη, δεν μπορώ να κρατηθώ).

Ουστ, μπουρτζόβλαχοι! (πρώτοι και καλύτεροι εμείς εδώ φυσικά)

7 σχόλια:

  1. πελοποννησιοι ειστε παιδες? εντελως τραγικο...lol
    παντα θα υπαρχουν βληματα ρε. εγω ειδα στο youtube ενα βιντεο που ειχε το ''επιμαχο'' [μη χεσω] σημειο και απο κατω υβριστικα σχολια.
    το μονο που ελπιζω ειναι να μην επηρεαζεται ο πιτσιρικος απο τετοια ατομα που δεν πρεπει καν να τους δινεις σημασια και να μην αλλαξει καθολου τον τροπο που γραφει και μιλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξέχασες κι εμένα :)
    και δεν έχω λογαριασμό το facebook...

    -miliokas aka skylos_mayros-

    Ααα!!! δες κι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι η δημιουργός του γκρουπ και σας δηλώνω ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΩΣ: ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ. Η ΣΑΤΙΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΑΘΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΥΔΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΔΟΣ. Ο ΔΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ "ΕΙΠΕ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΩΣ PATHETIC BLOGGERS-ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ-ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ.

    Ειλικρινά, λυπάμαι για τον τρόπο σκέψης σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει όνομα για αυτόν τον τρόπο σκέψης. Δημοκρατία λέγεται. Υπάρχει εδώ και 26 αιώνες, γεννήθηκε ΜΑΖΙ με την σάτιρα. Μάλιστα, αυτοί που την δημιούργησαν, έδιναν λεφτά σε κάποιους ανθρώπους σαν τον Αριστοφάνη και τους ΕΒΡΙΖΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ με δικά τους λεφτά και μάλιστα πήγαιναν κι οι ίδιοι και τον έβλεπαν να τους βρίζει στην πρώτηη σειρά και να τους γελοιοποιεί μπροστά στο λαό της πόλης. Θεσμοθετημένα. Αποδεκτά. Επί 100 συναπτά χρόνια. Πλήρωναν οι ίδιοι τους σατιρικούς συγγραφείς για να τους κριτικάρουν και να τους βρίζουν και να τους προσβάλουν και υπερασπίζονταν το κοινωνικό δικαίωμα του να συμβαίνει αυτό. Με προσβολές. Με υπερβολές. Με βρισιές.

    Το κακό είναι ότι 26 αιώνες μετά κάποιοι pathetic υπερασπίζονται ακόμη την Δημοκρατία. δεν έχεις άδικο σ' αυτό. Είμαστε.

    Χάρης σ' αυτήν ζούμε σήμερα και φτιάχνουμε blogs, groups στο facebook, εκπομπές μαγειρικής, και τόσα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχετε δίκιο. Και εμένα μου τη δίνουν οι Ηλείοι, οι Μακεδόνες, οι Κρητικοί, όλοι όλοι όλοι. Αλλά κυρίως με ενοχλούν οι άνθρωποι που έχουν σωματικά ελατώματα: ρε κύριε δεν την κόβεις τη μυτόγκα, έχεις δει πως είσαι στο καθρέφτη;;;; Βγαίνει ο άλλος με τις αυτάρες ελέφαντα και απαιτεί να μη γελάσουμε, ρε κύριε δημοκρατία έχουμε και η σάτυρα δεν έχει όρια. τι να λέμε τώρα; Και θα γελάσουμε με όλους, δεν έχει όρια η σάτιρα, τι να λέμε τώρα; Ακόμα και με τους αηδιαστικούς καρκινοπαθείς θα γελάσουμε, ρε πως γίνεται κουρούπα η κεφάλα τους; Χαχαχαχα!! έχουνε κοιταχτεί σε καθρέφτη; Αμ οι άλλοι με τα τεχνητά μέλη; μπλιάχ.... δεν έχω λόγια, αντί να πάνε να κρυφτούν που κυκλοφορούν σαν το ρόμποκοπ, μου βγαίνουν και βόλτα τα ζώα. Το ξαναλέω δεν έχει όρια το γέλιο. Γελάμε με όλους και όλα. Ακόμα και αυτό το βλογ - ρε τι όνομα είναι αυτό που του βρίκατε; σιγκάζιν;;; μπλιάχ, ανακατεύτηκα τώρα- είναι γελοίο. Ρε ε΄στε γελοίοι: τα 60 καλύτερα βιβλία, σκυλοδόντι , μουχαχαχα!!! Προτείνω μετά να γράφετε για τις 1000000 καλύτερες πορδές και τις κουφάλες!!! Μουχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Και είστε και ηλείοι, χουουουουπππ, φτου φτου φτου . Δεν έχει όρια το γέλιο λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα λες.

    Όχι, δεν έχει όρια.

    Έχει μόνο προσωπική επιλογή. (π.χ. κάποιος κάνει αστεία με το θάνατο της Έλλης Παππά, κάποιος όχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ego imoun pou ekana steia me to thanato tis ellis kale, min psaxnese. Kai giati diladi na min gelaso?? I thigomeni... mallon exei apodimisei sta kuparisakia kai then thigete, xaxaxaxaxaxaxaxa!!!! Giati na min gelame me ena thanato, enoxlite o makaritis???? Ola gia gelia einai!!! Kalo tis taksidi tis theitsa, kai na mas grafei!!!! Bouxaxaxaxaxaxaxa!!!! Elpizo na minn enoxleite i makaritisa... ti elpizo? Eimai sigouri, xixixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή