15 Δεκεμβρίου 2009

δεν ξέρω ποιο απ' τα δύο είναι καλύτερο

αυτό:



ή αυτό:



;

4 σχόλια:

  1. με απόλυτη βεβαιότητα πιστεύω ότι ο πρώτος δίσκος ελσιντι, μαζί με τα σίνγκλς, είναι εφτά εκατομμύρια φορές πάνω από τον δέυτερο δίσκο

    βέβαια, και τα δύο απλά παιρνουν πίπες στο remain in light, αλλα αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί.

    καταρχάς ο πρώτος δίσκος έχει την κομματάρα never as tired as i'm on waking up

    δισκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.. το πρώτο ελσιντι έριξε μεγάλη σκιά απ την οποία το 2ο τους δεν ξεμύτισε.. νομίζω τον άκουσα περισσότερο απ οτιδήποτε άλλο το 2004[?] και σίγουρα θα τον έβαζα στο τοπ-20 των 00ς.. get yr payments from the nation..αυτά
    ρίχτε και μια ματια στα εμπορικότερα της μπουμκατ για το 09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους δίσκους μάλλον συμφωνώ μαζί σας. Είναι από τις κλασικές περιπτώσεις όπου η αρχή είναι πιο δυναμική και η συνέχεια πιο καλογυαλισμένη (το είδαμε πολλές φορές και μέσα σ' αυτή τη δεκαετία).

    Για τα τραγούδια μεμονωμένα μπερδεύομαι περισσότερο... Το All my friends μ' αρέσει για την κλιμάκωση αλλά και το θέμα του. Με χτυπάει περισσότερο αυτό το Where are your friends tonight? από το You don't know what you really want... (Βασικά το τελευταίο είναι πιο πολυσήμαντο, αλλά το άλλο σε βαράει στο κεφάλι, θέλεις να πιεις 33 μπύρες συνεχόμενες, ναι, τέλος πάντων, καταλάβατε τι θέλω να πω....(;)!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω ειμαι αναποδα...στο 1ο αλμπουμ ψιλο-χάθηκα, και στο 2ο βρηκα τον εαυτό μου. οπότε all my friends με τη μια!
    α! και το sound of silver για μενα πλησιάζει επικίνδυνα το remain in light. αν και λόγω παραγωγής τον ευχαριστιέμαι πολυ περισσότερο.
    δεν θεωρω την αρχη δυναμικη αλλα μπερδεμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή