9 Δεκεμβρίου 2009

Αποχαιρετιστήριο τεύχος του Muzine...

Καλημέρα σε όλους,

Αυτή τη φορά δεν έχουμε πολλά καλά νέα.
Δυστυχώς στο κάλεσμα για συνδρομητές που θα βοηθούσαν το περιοδικό να συνεχίσει την έκδοσή του, η ανταπόκριση ήταν ελάχιστη.
Με αυτά τα δεδομένα, και καθώς η κρίση χτύπησε και το Muzine, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως το επόμενο τεύχος του περιοδικού θα είναι και το τελευταίο του.
Ίσως κάποια άλλη στιγμή, με περισσότερο πρόσφορο έδαφος, να ξανακυκλοφορήσει. Ίσως με κάποιον επενδυτή ή χορηγό. Ίσως στραφούμε περισσότερο στο διαδίκτυο. Ίσως να μην συμβεί τίποτα από όλα αυτά και να κρατήσουμε την ανάμνηση του πιο όμορφου περιοδικού που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τις ευχές όλων.

Όσον αφορά στους συνδρομητές, παλιούς και νεότερους, θα ενημερωθούν με την κυκλοφορία του τεύχους για το πώς θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Ας έχουν υπόψη πως αν θέλουν να βοηθήσουν τον εκδοτικό οίκο που για 2 χρόνια στήριζε το Muzine, μπορούν να εξαργυρώσουν το ποσό που πρόκειται να τους επιστραφεί με παλιότερα τεύχη του περιοδικού ή και με βιβλία του εκδοτικού οίκου. Ακόμα και τώρα κάποιοι που δεν έχουν τα παλιά τεύχη μπορούν να γραφτούν συνδρομητές για να τα αποκτήσουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ όσους μας στήριξαν μέχρι τώρα.

Το τελευταίο τεύχος θα είναι αφιερωμένο στο μέλλον των μουσικών εντύπων αλλά και της μουσικής γενικότερα. Μπορεί οποιος θέλει να μας στείλει την γνώμη του με αφορμή την αναστολή έκδοσης του περιοδικού και η συντακτική ομάδα θα επιλέξει κάποια από τα κείμενα για να δημοσιευθούν, στο info@haramada.com .

Όσοι βρεθείτε στην Πάτρα στις 19 του μήνα μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί μας την συναυλία του Monsieur Minimal που συνδριοργανώνουμε με το Mojoradio. Ελπίζουμε πως δεν θα εξαφανιστούμε από το μουσικό χάρτη και με την πρώτη ευκαιρία θα έχουμε κάτι καινούργιο κι αξιόλογο να παρουσιάσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας.

Σήμερα το βράδυ και κάθε Τετάρτη 7-9 μ.μ. θα συνεχίσουν οι εκπομπές του Muzine στο http://www.facebook.com/l/4a3bb;www.mindradio.gr όπου μπορείτε να ακούτε τις μουσικές μας επιλογές.

Και πάλι ευχαριστούμε,

www.muzine.gr

++++++++++++++++

Κρίμα και πάλι κρίμα...

6 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω :-(

    Λες να φταίει η τιμή λόγω των 2 cd ή η γενικότερη κατάσταση στον μουσικό τύπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον η κατάσταση στον τύπο γενικότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δεν είναι λογικό δεν είναι :-)

    Αναμενόμενο ναι, με βάση τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στα έντυπα και όχι μόνο.
    Και δε νομίζω πως φταίει η τιμή, αν αναλογιστεί κανείς τη γενικότερη ποιότητά του (και μιλάω καθαρά για το υλικό κομμάτι).
    Για μένα ήταν μια πολύ ωραία προσπάθεια, όσο κι αν κράτησε (εξάλλου τα ωραία πάντα κρατάνε λίγο)

    Σας ευχαριστούμε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όοοοχιιιιιιιιιι!

    Μετά το Σινεμά, το Muzine...Πόσες φορές να αναπολήσω ακομα τα μέσα '90s με το 01, το Οξύ και το Ποπ+Ροκ(στην καλύτερη του εποχή-βλεπε Μάρκος Φράγκος)?

    Τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή ειναι ή κάπως ακριβά ή εντελώς δωρεάν, έγραφε ο Tσαγκαρουσιάνος τότε. Αυτό το αξίωμα δεν 8α πάψει ποτέ να ισχύει. Περιμένουμε το επόμενο βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάμαι όταν έπιασα στα χέρια μου το 1ο τεύχος,νόμισα πως κρατούσα ένα dream-box.Ήδη μου λείπει.Κρίμα ρε γαμότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή