5 Ιανουαρίου 2010

New look, old habits


Επιστροφή στην Αθήνα, κλείσιμο διακοπών που δεν έγιναν ποτέ, δίσκοι που δεν ακούστηκαν, συζητήσεις για ταινίες και ένα καινούργιο template για το νέο έτος. Το blog υποκλίνεται δημοσίως στη Naomi Watts (η εικόνα μπορεί και να αλλάξει/αλλάζει συνέχεια) και επιστρέφει κατά κάποιον τρόπο σε πιο προσωπικούς ρυθμούς και στυλ. Έχω την αίσθηση πως τώρα θα σχολιάζονται περισσότερο πράγματα που μας αρέσουν στη μουσική, τα βιβλία και τον κινηματογράφο, χωρίς το ψεύτικο ιντερνετικό άγχος του να προλάβεις το επόμενο hype (ο oksikemia βέβαια το κάνει αυτό εδώ και καιρό και στα posts και στις εκπομπές του, εγώ παρασύρομαι καμιά φορά και σχολιάζω πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν και τόσο). "Χρωστάω" μόνο την λίστα με τις ελληνικές επιλογές για την αναδρομή της δεκαετίας και μετά θέλω να σχολιάσω περισσότερο εκλεκτικές συγγένειες (μέσα στο κεφάλι μου) ανάμεσα σε σελίδες, νότες και κινηματογραφικά καρέ. Κάποια posts θα επιστρέψουν ενώ κάποια θα αραιώσουν, με σκοπό να σχολιάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα. Λείπουν και κάποια links στο sidebar που χάθηκαν κατά την μεταφορά, όπως και 2-3 άλλες εφαρμογές(*), που θα προσθεθούν σύντομα. Καλή χρονιά είπα;

* Για παράδειγμα, αυτό το template δεν εμφανίζει τις ετικέτες κάτω από τα posts οπότε δεν φαίνεται και ποιος έγραψε τι... (inverted_a)

11 σχόλια:

  1. ρε inverted_a τι κινκι αξεσουαρ εχει στο γονατο της η naomi;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θήκη για μαχαίρι φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Βλέπω αρχίζετε δυναμικά με το νέο λουκ - με γειά! Καλή συνέχεια και πάντα δημιουργικοί εύχομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μιχάλη φέτος έχουμε σκοπό να διώξουμε όλες τις αναγνώστριες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, αλλά θα κερδίσετε πολλούς περισσότερους αναγνώστες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην βιάζεστε, εγώ πιστεύω ότι θα γίνει το ανάποδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άντε, καλορίζικο παίδες!

    κι οτι σκεφτόμουν οτι μου έχουν λείψει τα παλιά σας ποστ, τύπου ένας δίσκος, ένα βιβλίο κτλ. ωραία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά,ωραίο το νέο template,we love Naomi Watts ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε, θα την υποστούμε την κοπελιά, ο καθένας όπως του φανεί εξάλλου, άσε που στον ρίντερ δεν φαίνεται, όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε και μια αυτοεκτίμηση. :ο)

    Καλή χρονιά και στους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θελω και γω,θελω και γω.Πολυ ωραιο το νεο λουκ.Με γειες και καλη χρονια guys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιά, ωραίο το φρεσκάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή