19 Φεβρουαρίου 2010

captain djibril

ωραία ξεκινά το σαββατοκύριακο.. ο τραγικός παναθηναϊκός κερδίζει με 3-2 τη roma και κάνει κάπως ενδιαφέρων τον επαναληπτικό. αν κοιμηθεί ο θεός στο ολύμπικο κάτι μπορεί να γίνει..

στα δικά μας, για αύριο δύο είναι τα ενδιαφέροντα event. joker με kode9 στο bios και fennesz στο hertz festival. για το σάββατο άλλες δύο ενδιαφέρουσες συναυλίες, richard hawley στο fuzz και herbalizer στο κύτταρο. αν μη τι άλλο κάμποσες οι επιλογές..

13 σχόλια:

  1. ρε nick τραγικός δεν γίνεται να κερδίσεις τη roma, ψυχραιμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσε ρε σου αρεσε ο παο σημερα; κεντρο δεν υπηρχε, ο τζιμπριλ πηρε μονο 2 μπαλιες καλες (οι 2 κεφαλιες, μια εξω και μια μεσα), η αμυνα σκουντουφλουσε.. κανανε σουτ και τη στελνανε πλαγιο..

    απαραδεκτη η ομαδα. ας ειναι καλα ο κςλοφαρδος ο αμπαλος και ο λαζαρος που εκανε το πρωτο του καλο παιχνιδι στα χρονια στον παο.

    και φυσικα ο τζιμπριλ που ειναι τεραστιος παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παω να ακουσω γκοντζο, τα λεμε αυριο. :)

    υγ. η μιση ρομα δεν επαιζε σημερα ρε και εαν ειχαμε βαλει τα γκολ 10 λεπτα πιο ριν α μας ειχε (τουλαχιστο) ισοφαρισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tsts...re oksi.....i omas egamisen kai esy vlepeis tragwdies.....prepei na se paw sto gipedo mia mera....cu 2nite!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γκόντζο;;;; γι' αυτο μάλλον έχεις τέτοια άποψη για την ομάδα :P
    καταρχάς η ρόμα δεν έπαιζε μισή, της έλειπαν δυο παίχτες όπως σε εμάς έλειπε ο Σίλβα, ο οποίος κάνει τεράστια διαφορά όταν παίζει.

    πάντως παίζαμε εναντίον μιας πολύ καλύτερης ομάδας, και ατομικά και ως σύνολο. δηλαδή οκ, σίγουρα είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη, αλλά επίσης αναλογίσου οτι η δουλειά της ρόμα χθές ήταν να μας δώσει χώρο και να μας καταστρέφει το παιχνίδι κλείνοντας όλους τους διαδρόμους. και παρ' όλα αυτά καταφέραμε να βάλουμε 3 γκόλ. η ρόμα έχει να φάει 3 απ τον Σεπτέμβριο. και αν δεις τα στατιστικά ήταν μοιρασμένα και λίγο προς το μέρος μας.

    οπότε μπορεί απο τη μια να μη γίναμε καλύτερη ομάδα απο τη ρόμα σε ένα βράδυ, αλλά σταθήκαμε πολύ πολύ καλά απο την άλλη και με πολύ τσαμπουκά και πείσμα. άλλωστε μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι, μην περιμένεις να δεις όμορφη μπάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι ένας τρίφυλλος γαμάτος και ωραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπουλες, μαθετε μπαλιτσα.

    καταρχας δε μειωνω τη σημασια της νικης και προφανως χαιρομαι για αυτη. πιστευω οτι ειναι απο αυτες που χτιζουν χαρακτηρα, αλλα μονο κ μονο εξαιτιας του αποτελεσματος (και οχι της εμφανισης).

    ΑΛΛΑ, αν δεν εμπαιναν τα 2 γκολ τι θα λεγαμε σημερα; μην κρινουμε αποκλειστικα απο το αποτελεσμα. δεν παιξαμε μπαλα, πώς να το κανουμε..

    θα συμφωνησω οτι μας ελειπε πολυ ο ζιλμπερτο και οτι οι διακριθεντες χθες ηταν σιμαο και σαριεγκι. και φυσικα τζιμπριλ σε αλλο επιπεδο.

    επιμενω, οτι χθες η ομαδα ηταν τυχερη. οσο κ αν εχει κακοποιηθει αυτη η λεξη απο τους ελληνες δημοσιογραφους, χθες ναι ημαστε τυχεροι.

    η ρομα δε, εκτος απο τους 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ (δεν ειναι απλα δυο παιχτες), επαιζε χωρις mexes και με τον αναπληρωματικο τερματοφύλακα.

    τεσπα, η ρεβανς ειναι παρα πολυ δυσκολη, και αντε πες οτι βαζουμε ενα γκολ, ποιος εγγυαται οτι δε θα φαμε 2??

    κλεινοντας το μεγιστο επιχειρημα, για οσους δεν επεισα ακομα.

    κ ο κωστας ο γκοντζος τα ιδια ειπε χθες, μεγαλη νικη και κακη εμφανιση! τι παραπανω θελετε;;;; :)

    θελω τον παλιο καλο γκοντζο μπακ, πριν το πολυμμετοχικο σχημα τον κανει τιμητη της ομαδας. τοτε που ολες οι κινησεις του τζιγκερ ηταν σωστες!!

    god is gkontzos..

    http://3.bp.blogspot.com/_Dxjj0MkUibo/SczQOeM3imI/AAAAAAAAA-o/s8z_Y_M_1to/s320/%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%83.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν χάναμε θα λέγαμε οτι χάσαμε απο μια καλύτερη ομάδα. τώρα νικήσαμε μια καλύτερη ομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε όλο το σεβασμό oksikemia όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα η οποία με 3 τελικές έκανε 2 γκόλ, δεν λές οτι κοιμήθηκε ο θεός για εσένα...

    Πάντως αν έχετε τέτοιου είδους μεταφυσικές αναζητήσεις, τσεκάρετε το νέο μπλόγκ που ξεκινήσαμε:

    http://mathebalitsa.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γεια Bside

    αν διαβαζεις προσεκτικα δεν ειπα οτι κοιμηθηκε ο καιρος στο οακα. αλλα οτι εαν κοιμηθει ο θεος στο ολυμπικο θα περασουμε.

    ενιγουειζ, αποωεις ειναι αυτες. θα αρχισουν παλι οι παραπανω γκρινιαρηδες να λενε.. :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχεις δικιο oksikemia δεν το ειχα προσεξει καλα..

    Anyway αν χρειαστει μπορω να του στειλω ενα dvd με τα παιχνιδια του Παναθηναικου επι Πεσειρο, έτσι για να βαρύνουν τα βλέφαρα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν ξανακανω προβλεψη.
    δεν ξανακανω προβλεψη.
    δεν ξανακανω προβλεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή