20 Φεβρουαρίου 2010

hail to kode9

άλλη μία βραδιά χθές στο bios που με μπέρδεψε. ο kode9 ξεκίνησε με μέτριες μουσικές που συνεχώς βελτίωνε. πρός το τέλος του σετ του δε, νομίζω ότι κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος. είχα την τύχη να βρίσκομαι μπροστά και μπορούσα να παρακολουθώ την τεχνική του η οποία με εντυπωσίασε. έπαιζε με cd και βινύλια και πραγματικά έκανε djing. φοβερές αλλαγές που αν δεν παρακολουθύσες τι έκανε δε μπορούσες να τις ακούσεις, το εντυπωσιακό ήταν οι κάμποσες φορές που πριν περάσει την αλλαγή άφηνε τα δύο κομμάτια να παίζουν ταυτόχρονα για ένα ακόμα και δύο λεπτά!!

στη συνέχεια ανέβηκε το 21χρονο κτηνάκι joker. όλη τη δουλειά έκανε το ibook του, ενώ ο ίδιος σκράτσαρε δύο βινύλια, έπαιζε με τους διακόπτες στην κονσόλα και μιλούσε στο μικρόφωνο. οι μουσικές του ήταν κατά γενική ομολογία καλύτερες από του kode9, αλλά το ερώτημα που με βασάνιζε χθες όλο το βράδυ και που εξαιτίας του δεν απόλαυσα το σετ του είναι: τι μετράει τελικά; η μουσική που ακούς κάθε φορά ή και το performance? αν η απάντηση έιναι το πρώτο, γιατί να πάω στο bios να πληρώσω κάμποσα λεφτά και να μην κατεβάσω ένα mix από το fact;

το συμπέρασμα είναι ότι γέρασα και ότι θα πρέπει να συνηθίσω γρήγορα τις εμφανίσεις σαν αυτές του joker, του rustie κτλ. χθές ήταν μια καλή βραδιά πάντως.

3 σχόλια:

  1. γέρασες και μυαλό δεν έβαλες.. οι fennesz και novi_sad ήταν εξαιρετικοί εχθές..

    υγ. cross fingers για μεγάλο παναθηναϊκό σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με κάλυψες απόλυτα.και γω kode9 γούσταρα περισσότερο αν και περίμενα πιο πολύ τον joker..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαντασμενιε καποιοι κακεντρεχεις αναγνωστες διαβαλλουν τον κωστα τον γκοντζο και δεν παιρνεις θεση;; τς τς τς!

    serpentine pad μου ελεγε ενας φιλος οτι σχετικα με το τζοκερ δεν εχω δικιο κ οτι σκρατσαρε τα μπ3 του ουσιαστικα. εξακολουθω να διαφωνω αλλα νεβερμαιντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή