15 Μαρτίου 2010

ποτέ της.


Με έκπληξη και αγανάκτηση η εταιρεία μας Ιntershow Productions έλαβε, ένα απλό email στης 14/03/2010, δηλαδή μόλις μια μέρα πριν τη συναυλία κι ενώ έχουν προπωληθεί ήδη πάνω από 1200 εισιτήρια, από τον μάνατζερ της Dionne Warwick, ότι η τραγουδίστρια δεν θα έρθει στην χώρα μας για τη συναυλία της 15/3/2010!!!, με πρόφαση ούτε λίγο ούτε πολύ, όπως αναφέρει στο email, ότι η χώρα μας θα βάλει σε κίνδυνο την ζωή της, λόγω των απεργιών και της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί εδώ!!! (φρασεολογία που ακριβώς χρησιμοποίησε στο email του management της κυρίας Dionne Warwick)
Καμία διαβεβαίωση, μέσω του ελληνικού και ξένου τύπου, μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και μέσω της αμερικανικής πρεσβείας στην οποία αποταθήκαμε και από την οποία ενημερώθηκε η καλλιτέχνιδα και οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα, δεν στάθηκε αρκετή για να ανατρέψει τη στρεβλή εικόνα δήθεν κινδύνων στη χώρα μας.
Η εταιρία Intershow Productions με λύπη της ανακοινώνει ότι ακυρώνεται η συναυλία της κυρίας Dionne Warwick στης 15/03/10 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λόγω ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ της τραγουδίστριας και- αν και η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη- ζητά τη κατανόηση από το κοινό και τους εμπλεκόμενους φορείς για την όποια ταλαιπωρία και δηλώνει ότι ήδη έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο ώστε να επιβληθούν όλες οι νόμιμες συνέπειες από την απαράδεκτη, αντισυμβατική , προσβλητική για την Ελλάδα και πρωτοφανή για την σφαίρα των δραστηριοτήτων της εταιρίας μας συμπεριφορά του υπεύθυνου manager και της ίδιας της καλλιτέχνιδας. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής...

Με εκτίμηση, Intershow
[via]

p.s. Μαλάκες δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα και στη Γερμανία.

3 σχόλια:

  1. τοσα χρονια σε αυτη τη χωρα εμαθα να μην εμπιστευομαι τις εταιριες που διοργανωνουν συναυλιες. ας κρατησουμε μια επιφυλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα 'χει πλάκα να δούμε τι θα πει το Μέγαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο θέμα τώρα: Με εξιτάρει πολύ αυτή η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Intershow, την εταιρία δηλαδή που θα έφερνε την Dionne Warwick, και την καλή συνάδελφο από ΤΑ ΝΕΑ, τη Μαρία Μαρκουλή. Αφορμή για τη διαμάχη τους η ματαίωση της συναυλίας της Warwick στο Μέγαρο επειδή η τραγουδίστρια, σύμφωνα με την εταιρία, φοβήθηκε να έρθει στην Ελλάδα μια και λόγω των απεργιών θεώρησε πως... κινδυνεύει η ζωή της. Δεν θα μιλήσω όμως για το γελοίον του θέματος, αλλά για κάτι άλλο, πιο δημοσιογραφικό. Η Μαρία, ευλόγως, έθετε διάφορα ερωτήματα στο κείμενό της στην εφημερίδα αρνούμενη να δεχθεί, ασμένως, τις αιτιάσεις του promoter. Δεν νομίζω πως μπορεί να την κατηγορήσει κανείς γι' αυτό. Το αντίθετο μάλιστα. Η Intershow με τη σειρά της έβγαλε στη συνέχεια μία μακροσκελή ανακοίνωση μπλέκοντας δικηγόρους, νομικά κείμενα και άλλα πολλά. Και στην οποία ανακοίνωση επιτίθετο εναντίον της Μαρίας. Προσωπικά δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα της Intershow σχετικά με την προπώληση. Την πιστεύω. το έψαξα και λέει αλήθεια. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να βγάζει ανακοίνωση εναντίον της δημοσιογράφου που δεν πείστηκε, δημοσιοποιώντας μάλιστα τις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τους επειδή αυτή ήθελε να κάνει τη δουλειά της όσο καλλίτερα μπορούσε, η απόσταση είναι τεράστια. Έτσι, δεν είναι; Μην τρελαθούμε εντελώς...

    http://www.avopolis.gr/theotherside/

    ΑπάντησηΔιαγραφή