25 Μαρτίου 2010

paul white

ήθελα να γράψω για τη βραδιά της one handed music στο bios τις προάλλες, αλλά με τις δουλειές να τρέχουν δεν τα κατάφερα. έχω όμως δύο καλές αφορμές για να επανέλθω. η μία είναι το set του fulgeance που μπορείτε να κατεβάσετε από το site του bios και η δεύτερη αυτή η είδηση, για νέο δίσκο του paul white με σούπερ mp3 για preview.

στα της βραδιάς λοιπόν, μία εβδομάδα -αν θυμάμαι καλά- μετά τον flying lotus που γέμισε ασφυκτικά το χώρο, οι παρευρισκόμενοι στο ισόγειο πρέπει να ήταν γύρω στους 50 (στο υπόγειο με τα italo disco είχε περισσότερους). ο bullion για το ξεκίνημα άλλαξε μερικούς δίσκους χαλαρά, τη σειρά πήρε ο paul white τον οποίο σεβόμουν από τις ηχογραφήσεις του και εκτίμησα απείρως περισσότερο μετά από εκείνο το βράδυ. τα 50 άτομα πρέπει να έγιναν 20 μόλις βγήκε, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δώσει ενα τίμιο σετ με τα φοβερά του beat. προσωπικά μου πήραν το κεφάλι οι μουσικές του, από τα καλύτερα events στα οποία εχω παραβρεθεί. τη σκυτάλη πήρε ο fulgeance ο οποίος ήταν πολύ καλός -όπως μπορείτε να ακούσετε- αν και προσωπικά δε συντονίστηκα στο σετ του μετά από αυτό που μόλις είχε παρουσιάσει ο paul white.

στις απορίες τις βραδιάς, το πώς μπορεί το ελληνικό κοινό να γεμίζει ασφυκτικά το bios στον fly lo ενώ λίγες μέρες μετά να αγνοεί ένα εξίσου σημαντικό showcase (η δύναμη της lifo θα μου πείτε και θα έχετε εν μέρει δίκιο) και η απλότητα των τριών προαναφερθέντων κυρίων που συζητούσαν με όποιον τους μιλούσε. για ακόμα μία φορά επαληθεύεται ότι μόνο στην ελλάδα το ύφος και το δήθεν αποκτιέται από τη στιγμή που δηλώσεις ότι είσαι σε μπάντα.

2 σχόλια:

  1. grapse kai gia to mouni ton gizmo pou paragelnoume cd kai vinylia mas pernei ta lefta kai leei oti den exoun erthei akoma..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχω ιδεα, δεν εχω αγορασει ποτε και τιποτα απο το bios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή