17 Απριλίου 2010

poplie strikes back!

τον τελευταίο καιρό προβληματιζόμαστε με τον inverted_a σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει το seagazing μια και τα δεδομένα στα μέσα αλλά κυρίως στην καθημερινότητά μας (του inv και εμένα) αλλάζουν. μία σκέψη ήταν να φτιάξουμε free press (:D !!!), αλλά έχουμε προδιαγράψει ότι έχουν αγγίξει ήδη το peak τους. μετά σκεφτήκαμε ένα περιοδικό για χίψτερ (ξέρει κανείς τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις;) και τελικά μία καλύτερη ιδέα μας ήρθε, που δεν είναι όμως ακόμα ανακοινώσιμη. τέσπα, για σήμερα το seagazing γίνεται οδηγός πόλης και σας προτείνει τα πιο ιν στέκια.

ξεκίνημα νωρίς με πέρασμα από το comidom con athens για να αγοράσουμε μεταξύ άλλων το νέο κόμικ του pan pan από τον πάγκο του τάσου. συνέχεια με live από το φίλο μας το mulatu, dj set από τον dam funk (ίσως και live)* και ιδανικό κλείσιμο με poplie party στο higgs.

οι αγαπητοί popliars elafini, big lebo, αλεξάνδρα, dust road, lkrory21, Narita17, winton tostello, haunted dancehall και οι μοναδικοί we hate turtles με το σόου τους** υπόσχονται groovαριστές μουσικές. επιπλέον, στο higgs θα βρίσκεται ο inverted_a να διαψεύσει το μύθο που τον θέλει να μην εμφανίζεται ποτέ δημόσια.


*mulatu και dam funk μπορείτε να τους παραλείψετε και να έρθετε κατευθείαν στο πάρτυ, το γράφω όμως για να τονίσω ότι η νύχτα στο higgs θα είναι μεγάλη, ότι ώρα και να περάσετε εμείς εκεί θα είμαστε.

**με την αναστάτωση που έφερε το ηφαίστειο, οι μισοί we hate turtles δεν τα κατάφεραν για απόψε. ακόμα και έτσι νομίζω ότι θα κάνουν ένα καλό show.

1 σχόλιο: