11 Απριλίου 2010

Who are you people?

Το seagazing υπάρχει εδώ και 3,5 χρόνια διαδικτυακά και, ενώ κρατάει καλή παρέα σ΄εμάς τους δύο που φλυαρούμε συνεχώς για τον ένα δίσκο που διαφωνούμε και την άλλη ταινία που μας τρέλανε, στην πορεία προστέθηκαν κι άλλοι, που άνοιξαν την κουβέντα περισσότερο και έδωσαν ενδιαφέρον σε ένα πείραμα χαμένου χρόνου.

Τα νούμερα του blog λένε ότι κάθε νέο post διαβάζεται από περίπου 300 άτομα και ενδεχομένως άλλοι τόσοι να μπουν μέσα στη μέρα να χαζέψουν κάτι ακόμη από τα παλαιότερα (δηλ. κάπου στους 600 unique visitors και ±1000 hits). Αυτά τα άτομα ίσως είναι λίγα αν θες για παράδειγμα να κατακτήσεις τον γαλαξία, αλλά για μας είναι πάρα πολλά! Είμαστε πάντα αμήχανοι μπροστά στο ερώτημα "ποιοί είναι αυτοί που μας διαβάζουν;" και με τον καιρό συναντήσαμε κάποιους από εσάς (η δημιουργία του poplie από τον oksikemia, την Κ. και την Ζ. βοήθησε πολύ σ' αυτό και έδωσε άλλο νόημα σ' όλη την ιστορία): η προσωπική επαφή δεν συγκρίνεται με τίποτα. Χθες ας πούμε, είχαμε βγει για μπύρες με 3 άτομα που μιλάμε τόσο καιρό ιντερνετικά και δεν είχαμε βρεθεί όλοι μαζί από κοντά —χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνδέσουμε αυτά που είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά ok, στο τέλος ήμασταν μια παλιοπαρέα που πίναμε μπύρες.

Κι αν δεν μπορούμε να συναντηθούμε όλοι, ας πούμε μία κουβέντα για μας και γιατί είμαστε εδώ: ετοίμασα πέντε ερωτήσεις (+1 με σχόλιο) σε ένα μικρό voting για το seagazing. To know us better που λέμε κι ελληνιστί. Πολύ θα θέλαμε να τις απαντήσουν ειδικά όσοι διαβάζουν μεν το blog αλλά δεν αφήνουν κάποιο σχόλιο. Αργότερα ίσως προσθέσουμε δυο-τρεις ακόμη και, σε κάθε περίπτωση, σχολιάστε ό,τι θέλετε και δεν χωράει σε ένα multiple choice.

*Όσοι διαβάζετε μέσω reader λογικά δεν θα σας το εμφανίζει σωστά // Περάστε από το blog για μισό λεπτό*

Sex; (υπήρξε μία συζήτηση για την τρίτη επιλογή στα σχόλια, καθώς δεν προσδιορίζει φύλο αλλά σεξ. κατεύθυνση, αλλά δυστυχώς ο blogger δεν επιτρέπει αλλαγές τώρα, οπότε σκεφθείτε την ερώτηση απλά σαν προσδιορισμό φύλου και τίποτα περισσότερο)


*Ζητούμε συγνώμη για αυτή την μικρή παρεξήγηση, περιμένουμε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Ηλικία;



Διαμονή;



Πώς πρωτοήρθες εδώ;



Τι σου αρέσει να διαβάζεις εδώ; (δυνατότητα πολλαπλών απαντήσεων)


Τι δεν σου αρέσει περισσότερο απ' όλα; (άφησέ μας ένα σχόλιο)



Ακόμη καλύτερα, το επόμενο Σάββατο θα είμαστε από νωρίς στο 2ο πάρτι του σταθμού. Ελάτε να γνωριστούμε.

19 σχόλια:

  1. Μία μικρή ένσταση: το lgbt δεν είναι διαφορετικό φύλο, ίσως ήταν καλό να ανεβάσετε διαφορετική κατηγορία με θέμα τον σεξουαλικό προσανατολισμό (θα εκπλαγείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδιά μια επισήμανση:
    στην πρώτη ερώτηση οι επιλογές δεν στέκουν μια και
    α. ένας γκει είναι άντρας
    β. μια λεσβία είναι γυναίκα
    δηλ. άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός και άλλο η ταυτότητα φύλου

    εκτός και αν θέλετε να συμπεριλάβετε άτομα questioning ή intersex ή γενικότερα queer

    αλλά το lgbt δεν στέκει ως επιλογή στο sex

    φιλικά
    και καλή συνέχεια με το blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμ, μάλλον έχετε δίκιο... 1 ψήφος υπάρχει μόνο εκεί αυτή την στιγμή, όποτε ίσως πρέπει να το αφαιρέσουμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, ο blogger δεν βλέπω να αφήνει να αλλάξεις μία ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη, οπότε αν κάνω μία αλλαγή, θα σβήσει όλες τις ψήφους...

    Συγνώμη γι' αυτό το μπέρδεμα, αν γνωρίζει κάποιος κανένα κόλπο να ξεγελάσουμε τον blogger, πείτε μας να γίνει :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απ όσο είδα, οι απαντήσεις μου ταυτίζονται με την πλειοψηφία. δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει γιατί δεν έψαχνα και κάτι συγκεκριμένο. γενικά είμαι βολικός άνθρωπος. και εκτος απο σήμερα έχω σχολιάσει μόνο άλλη μια φορά ενώ σας διαβάζω τουλάχιστον 4 μήνες.[ανήκω δλδ στο απόλυτο ζητούμενο του Poll :)]

    lucia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θα παραμείνουμε σιωπηλοί και θα παρακολουθούμε μέσα από την οθόνη μας (αυτό μου ήρθε, αυτό έγραψα). Εμένα πάντως μου αρέσουν κάποια post που με βάζουν σε σκέψεις όπως αυτά:
    http://seagazing.blogspot.com/2010/03/all-underground-hits.html
    http://seagazing.blogspot.com/2010/04/self-relativism.html
    http://seagazing.blogspot.com/2010/03/internet.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χεχεχ, εννοείται οτι αυτό που μου αρέσει λιγότερο είναι η ανεξήγητη εμμονή του inverted με την apple :P

    καλή συνέχεια παιδιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. I'd tap on Lucia :) (mono pou egw sas diabazw sxedon 1 mhna)
    Anastasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. meso ton profil sas sto site tu poplie.eu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. I am reading ur bog occasionaly the last couple of months I bump into it...havent anything special to say....the opinions seem interesting...written nicely with some sort of combined honesty with fiction....so its nice!!! I say keep on doin it!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θυμάμαι πώς σας είχα βρει παιδιά, σόρι. Στα υπόλοιπα μάλλον πέφτω στην πλειοψηφία. Καλή συνέχεια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. den m aresei pou aresete toso...xaxaxx...isws ena arthro gia tis bandes pou sas klepsane tin kardia kai pws vlepete eseis oi idioi tin mousiki tha tane gamw..filia..i latreia sas psycho soul!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλά καλά λόγια κι ευχαριστούμε γι' αυτό! (περιμένουμε και αρνητικά για να προβληματιστούμε περισσότερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σας ξέρω προσωπικά αλλά επειδή δεν σας αντέχω από κοντά προτιμώ να σας διαβάζω διαδικτυακά :P
    όσο για αρνητική κριτική,δε με παίρνει να σας κάνω γιατί ξέρετε που μένω.
    πέρα από τη πλάκα,συνεχίστε αυτό που κάνετε και μη διστάσετε να το πάτε παραπέρα,όπως έχετε κάνει ήδη άλλωστε. (long live poplie!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω σας βρηκα μεσω του blog του agreenonion, τον οποιον ξερω απο τη σχολη.Αρχικα ειπα να ριξω μια ματια μονο και μονο επειδη ηξερα οτι και εσεις εισαστε συναδελφοι (www.di.uoa.gr για οσους δεν ξερουν σε ποιο καζανι βραζατε). Στη συνεχεια καταλαβα οτι συμμεριζομουν τη πλειοψηφια των προβληματισμων που διαβαζα, συν το οτι απο τη μουσικη σκοπια, οι συζητησεις και διαφωνιες ειναι τροφη για σκεψη και διαρκες ψαξιμο.
    Αυτα με λιγα λογια. Αν μπορεσω να ερθω στο party, μπορουμε να τα πουμε και απο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσοι μπορέσετε το Σάββατο, θα σας περιμένουμε :-)

    *100 votes in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα :) εγώ σας βρήκα πέρυσι, έψαχνα κομμάτια για τους στέρεο νόβα. Από τότε σας έβαλα στο reader και σας διαβάζω, όχι τακτικά όμως. Μου αρέσουν τα μουσικά σχόλια και μετά ψάχνω τις μουσικές που γράφετε. Και τα πιο προσωπικά, με αυτό το μισο-μελαγχολικό, μισο-σαρκαστικό τόνο...
    (χεχε)
    Καλή διασκέδαση σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή