30 Μαΐου 2010

γιορτή. γιορτή. γιορτή.



a dream came true tonight

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Ακριβώς όπως το γράφεις! Ελπίζω βέβαια να υπάρξει και πιο αναλυτικό ποστ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω απο την άλλη δεν το φχαριστήθηκα καθόλου... κάτι ο κάκιστος ήχος, κάτι το χαώδες του terra vibe, κάτι τα υπερβολικά πειραγμένα κομμάτια (πχ το All Along the Watchtower δεν μου άρεσε καθόλου)... δεν μπήκα ποτέ στο κλίμα του. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάκιστος ήχος; Πού καθόσουν (και γιατί είχες κλειστό το κινητό σου;) Ναι, τα έπαιξε όλα πειραγμένα και χρειαζόσουν λίγο χρόνο για να καταλάβεις ποιό ήταν τι, αλλά εγώ τα βρήκα χορταστικά, σε γεμάτες εκτελέσεις. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που είπε το Highway 61, αλλά και το Just Like a Woman και φυσικά το Ballad of a Thin Man (για το encore του Like a Rolling Stone δεν το συζητάω).

    Γενικά ήταν καλύτερα απότι περίμενα, μην ξεχνάμε πως έκλεισε και τα 69 τις προάλλες, αλλά δεν έχασε ούτε στίχο, η μπάντα έπαιζε καλά, ο κόσμος γούσταρε γενικά (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα, ήμουν και σχετικά μπροστά, δίπλα μου χόρευαν οι περισσότεροι με τα 60s κομμάτια, κι ας μην έπιαναν καθόλου τα φωνητικά) και εν πάση περιπτώσει, δεν είχα ξαναδεί τον γερόλυκο, πώς να το κάνουμε!

    Δεν μ' ενδιαφέρει ούτε αν δεν μας είπε καλησπέρα και μλκ, ούτε αν δεν έπαιξε άλλα 278 κομμάτια που θα ήθελα ν' ακούσω... ήταν εμπειρία και το ήξερε, αλλά υπηρέτησε την περσόνα του πέραν του ικανοποιητικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είχα κλειστό κινητό αλλά μπήκα πολύ αργά (έχασα το Everybody Must Get Stoned...) οπότε δεν υπήρχε χρόνος να βρεθούμε δυστυχώς.

    Ήμουν στη μέση περίπου, στην ευθεία του δεξιού ηχείου. Αλλά το συζήτησα και με κόσμο που ήταν σε άλλα σημεία και συμφώνησαν: άθλιος ήχος στα ντραμς, με την μπότα και το μπάσο να δημιουργούν μια μπασαδούρα που κατάπινε τα πάντα... Δεν είναι τυχαίο οτι ο ένας κιθαρίστας όλη την ώρα έσκυβε και πείραζε τις ρυθμίσεις του...

    Συμφωνώ και για τις καλησπέρες, και για τα κομμάτια... αλλά σε μια συναυλία που περίμενα να μου καρφωθεί στο κεφάλι ανατρίχιασα μόνο στο Like a Rolling Stone. Και αυτό για μένα ήταν αποτυχία, έτσι όπως το βίωσα έστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ψάχναμε με τον manand αλλά φαινόταν να το έχεις κλειστό, τέσπα, εμείς ήμασταν στην αριστερή πλευρά. Γενικότερα, μάλλον είχες υψηλές προσδοκίες και απογοητεύτηκες, ενώ εγώ το ανάποδο και μου φάνηκε μια χαρά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aksioprepestatos o dylan...ok gerase...i fwni pou pote den eixe egine akoma xeiroteri...ta komatia itane san na diaskevazei dylan o dylan...alla wraies epiloges, wraia mpanta..o idios ta edwse ola(oti mporouse toulaxiston), den exase oute ena stixo...telospantwn opoios den exei meletisei arketa dylan na kserei oti ta live den itane to dynato tou simeio, kai oti genika epikoinwnia me to koino kai tetoia oute kata dianoia, ta komatia panta ta psilopeiraze sta live kai alla polla malon xtes tha efage megali apogoiteusi...
    gia tous ligo pio miimenous itane ok...pistevw

    ps.green se epairna til kai mou edeixne kleisto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. manand γενικώς τα ήξερα όλα αυτά - το περίμενα οτι θα είναι πολύ διαφορετικά τα κομμάτια. Αλλά με χάλασε ο ήχος γμτ, δεν ξέρω, ίσως εκεί που καθόμουν να είχε διαφορά, τι να πώ... Ποτέ δεν μπήκα στο κλίμα του live και αυτό είναι που με πείραξε περισσότερο.

    Μου ήρθε μήνυμα οτι με είχες πάρεις τηλ την ώρα που έφτανα, αλλά μέχρι να μπω είχε αρχίσει το live (Rainy Day Women 12&35 λέγεται το κομμάτι φυσικά :p) οπότε εκείνη την ώρα κλάφτα... Next time ελπίζω να τα καταφέρουμε (ή ας κανονίσουμε κάτι, inverted_a πλησιάζει η ώρα μου φαίνεται, τι λές;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή