14 Μαΐου 2010

κορε. υδρο

έχω την αίσθηση ότι η σημερινή συναυλία των electric litany και κορε. υδρο στο gagarin έχει το potential να αποδειχτεί οριακή/σημαδιακή. για εμένα δε, είναι μια πολύ καλή  ευκαιρία να καταλάβω τι αξίζουν αυτές οι δύο μπάντες, για τις οποίες διατηρώ πολλές επιφυλάξεις. γιατί όπως είναι γνωστό, την πραγματική αξία ενός συγκροτήματος την καταλαβαίνεις στη σκηνή. λίγες ώρες έμειναν..

7 σχόλια:

  1. Σε 3 ώρες στο γνωστό μέρος.

    Στο Χωρίς Επίκληση θα χορέψουμε ζεϊμπεκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε σου ζητήσαμε αλήθεια ούτε αγάπη ούτε λεφτά,
    απλά χαθήκανε πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπήκα σπίτι και παίρνω ντεπόν

    Τι ήταν αυτό ρε φίλε σήμερα...

    Το παραλλήλημα το πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα περιμένω βεβαίως τις εντυπώσεις σας από την εμφάνιση αυτή, απλά ήθελα να πω ότι διαφωνώ (πολύ κιόλας) με το σχόλιο: "την πραγματική αξία ενός συγκροτήματος την καταλαβαίνεις στη σκηνή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χμ, γιατι το λες αυτο μιχαλη? ειναι απο τις λιγες (σχεδον) βεβαιοτητες που εχω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικά, δεν ξέρω και πολλούς που να συμφωνούν μαζί μου σε αυτό, χαχαχα! Νομίζω πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε τι ονομάζουμε "πραγματική αξία" ενός καλλιτέχνη-συγκροτήματος. Για μένα η πρωταρχική μουσική αξία βρίσκεται στην ίδια τη σύνθεση. Μπορώ να σκεφτώ πολλούς που άλλαξαν τον κόσμο κλεισμένοι στο στούντιο (οι Beatles είναι η πιο προφανής περίπτωση) και άλλους που, ενώ δεν έγραψαν πολλά τραγούδια της προκοπής, σάρωναν στη σκηνή. Το καλό λάιβ προϋποθέτει πολλά πράγματα που δεν είναι στο χέρι του εκάστοτε καλλιτέχνη, είναι νομίζω συγκυριακό θέμα. Άρα δεν το υπολογίζω απαραίτητα όταν θέλω να εκτιμήσω την προαναφερθείσα αξία... Δεν ξέρω, μήπως λέω μαλακίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταλαβαινω τι λες μιχαλη. για να το θεσω διαφορετικα, ο καλυτερος τροπος να επιβεβαιωσει ή να διαλυσει τις αμφιβολιες του ενας ακροατης ως προς μια μπαντα, ειναι τα λαιβ.

    σχετικα με τις συγκυριες, αν θεωρησουμε οτι ισχυει αυτο που λες, οι who -για παραδειγμα- πρεπει να ηταν πολυ κωλοφαρδοι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή