24 Ιουνίου 2010

Πού πάμε;

7 σχόλια:

  1. Να σου πω... όχι μόνο για δουλειά, αλλά και για να μην ακούω άλλο γνωστούς μου να βάζουν στην ίδια πρόταση τον φπα με τις ανθρώπινες ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός του ότι κολλάει με τους ζόρικους καιρούς, πρόκειται και για ατάκα από την τανία Made In Greece του Χάρυ Κλυνν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρά; Δεν το θυμάμαι αυτό, έχω και καιρό να την δω. (άσχετο: ο ΧΚ έχει twitter)

    Έχουμε ξεπέσει πολύ ρε γαμώτο, τα πάντα μπορούν να γίνουν (και έχουμε καλή παράδοση στο να τα κάνουμε, πράγματι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεπιπτόντως σήμερα κόπηκε οριστικά 13ος, 14ος μισθός και σύνταξη (ούτε κάν τα 200 που είχαν πεί ότι θα αφήσουν), σύνταξη όλοι στα 65 και άλλα πολλά που είναι στο νέο ασφαλιστικό. Έτσι στη ζούλα, εκμεταλλευόμενοι το θάνατο ενός ανθρώπου τα περνάνε σήμερα μπάς και γλυτώσουν την κατακραυγή όποιων ελάχιστων μέσων δεν έχουν εξαγοράσει. Ο καθένας σοκάρεται με άλλα σε αυτή τη ζωή. Το αίμα και ο τραγικός θάνατος ενός ανθρώπου είναι πολύ σημαντικό αλλά προσωπικά με θλίβει περισσότερο το ζοφερό μέλλον για χιλιάδες οικογένειες χωρίς καμμιά ελπίδα στον ορίζοντα (συγνώμη κιόλας!). Εμένα αυτό με κάνει να λέω "ΠΟΥ ΠΑΜΕ?"
    Αν σου φαίνεται λαικισμός τόσο μου φαίνεται και μένα να τα αγνοούμε ΟΛΑ αυτά και οι περισσότεροι να κλαίνε δήθεν για τον χαμένο άνθρωπο. Είπαμε τραγικό αλλά περισσότερο επηρρεάζει τη ζωή μας το άλλο. Παρεπιπτόντως για προπαγάνδα στην Marfin είχαμε πεί εδώ ότι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Όπως βλέπεις με τόσες κάμερες και τόσα στοιχεία ΠΑΛΙ τους ξεφύγανε. Αχ αυτοί οι "αναρχικοί" πως μας ξεφεύγουν έτσι τα ατιμούλικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι λαϊκισμός. Είναι τεράστιες εξελίξεις. Και όπως και στην τραγωδία της μαρφίν έτσι και με την χθεσινή δολοφονία, η αστυνομία πρέπει να βρει τους ενόχους για ένα λόγο παραπάνω: να μην αφήνει χώρο για να μιλούν για προβοκάτσια ή οτιδήποτε άλλο. Εάν δεν το κάνει, και τα αφήσει όλα φλου στην φαντασία και την ιδεοληψία του καθενός, όλοι θα βγουν εναντίων όλων στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή