27 Ιουνίου 2010

epic


[ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ POP/ROCK ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ALTERNATINE, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ MAINSTREAM, ΓΙΑΤΙ MAINSTREAM ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. via]

10 σχόλια:

  1. Πόσο να έκανε άραγε να πας στο φεστιβάλ αυτό; Πολύ περισσότερο από το ΣΟΝΙΣΦΙΑΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γκρινιαζει κανεις για τους rdh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχω συζητήσει με διάφορους και οι περισσότεροι διαφωνούν, αλλά εμμένω στην άποψη μου ότι στον μέλλον θα αποκτήσουν status ανάλογο με τους Beatles. Φαίνεται λίγο υπερβολικό τώρα αλλά ας σκεφτούμε ότι από πολλούς θεωρούνται το καλύτερο συγκρότημα σε δύο απανωτές δεκαετίες (και των 90ς και των 00ς). Κάτι που ούτε οι Beatles δεν κατάφεραν!
    Ο χρόνος θα δείξει και η περαιτέρω πορεία τους. Πάντως, αν και δεν έχουν απολύτως τίποτα να αποδείξουν πλέον, δείχνουν ακόμη δημιουργικοί και το In rainbows το θεωρώ αριστούργημα. Απο το 1980 και μετά το συγκρότημα που πιστεύω θα γραφτεί με τα μεγαλύτερα γράμματα στην ιστορία της μουσικής. Αρκετά ενδιαφέροντα συγκρότήματα μετά το τέλος του Punk αλλά οι Radiohead αποπνέουν ένα μεγαλείο που θυμίζει παλιά τεράστια ονόματα της κλασσικής Rock. εντάξει είμαι φαν τους, το παραδέχομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος γκρινιάζει για τους radiohead?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα πε όλα o king mob.(αν και διαφωνω για τον in rainbows.και ας ειναι το αγαπημένο μου συγκρότημα)αλλά πραγματικά υπάρχει κάποιος που να γκρινιάζει για τους radiohead?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρω αρκετούς που τους βρίζουν ότι ολοκλήρωσαν την στροφή του ροκ ήχου στα 90s (μετά τους Nirvana, δηλ. τα 2 μεγαλύτερα συγκροτήματα της δεκαετίας), αλλά μάλλον είναι περίπτωση εθελοντικής τύφλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν πολλοί που τους βρίζουν. Κυριώς στο στύλ "χέστε μας με τους Radiohead τους υπερτιμημένους που έχετε λυσσάξει, δεν αξίζουν τόσο" αλλά υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχήν έχει και περισσότερο ενδιαφέρον έτσι, σωστά; Έχουμε τουλάχιστον ένα μεγάλο συγκρότημα για να υπερτιμήσει ή να βρίσει κανείς, μας έχει λείψει λίγο αυτό :-)

    Νομίζω ότι η ιστορία θα τους φερθεί με πούπουλα, αλλά κάθε διαφορετική φωνή πρέπει να ακούγεται (έαν προτείνει και κάποιον ακόμη καλύτερο, τέλεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και εγώ τους θεωρώ ισάξιους των beatles.

    επιπροσθέτως μπορώ να αναφέρω 100 συγκροτήματα που μου αρέσουν περισσότερο από τους beatles...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. υπάρχει και το κλασσικό
    radiohead>music

    στο οποιο δεν διαφωνώ καθόλου
    αν δεν ερθουν ποτέ ελλάδα το glastonbury είναι μια καλή επιλογή....
    εις αναμονή για το νέο αλμπουμ
    το οποίο πάλι σαν μ@λ@κες θα χαζεύουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή