16 Σεπτεμβρίου 2010

bios is 8


το bios έγινε 8 λοιπόν και το γιορτάζει με εντυπωσιακό τρόπο. ξεκινά απόψε με dj sets αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν τα βράδια της παρασκευής και του σαββάτου, βλέπετε πάνω ποιούς θα δούμε.

περιμένω τους autechre, τον gonja sufi o οποίος έβγαλε μάλλον τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς μέχρι τώρα (χμ το δεύτερο καλύτερο), τον gaslamp killer που δεν ξέρω τι θα δω στην εμφάνισή του, αλλά και την ikonika. μπορεί ο δίσκος της να μη μου άρεσε πολύ, αλλά όπως και να το κάνουμε, όποιο όνομα της hyperdub και να έρθει στη χώρα μας, θα θέλω να το δω.

τέλος, περιμένω τον φοβερό και τρομερό συμπατριώτη του τζιμπρίλαρου, τον onra που με το long distance έφτιαξε κατ'εμέ το πιο ενδιαφέρον "μουσικό χαρμάνι" για φέτος. (roots) hip hop, dubstep, μπάσα και κυρίως η λιγάκι απεχθής πλευρά των 80ς μπλέκονται σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου άλμπουμ για φέτος (chillwave δες πώς γίνεται η σωστή διαχείριση ήχων από την πιο παρεξηγημένη δεκαετία στη μουσική). μιλώντας για αγαπημένα, πόσο γαμάτο τραγούδι είναι το send me your love; η δεύτερη πιο αναμενόμενη εμφάνιση του διημέρου (μετά τον gonja φυσικά).

εισιτήρια και λοιπές πληροφορίες εδώ.

υγ. δεν τον γράφει η αφίσα και ξεχάστηκα, σημειώστε και το όνομα του kutmah!

11 σχόλια:

  1. Ένα δέος για τους autechre το έχω, το παραδέχομαι (αλλά περισσότερο περιμένω να δω gonja και gaslamp μου φαίνεται!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ περιμένω τον Byetone περισσότερο και μάλλον είμαι ο μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη φοβασαι inverted_a, θα ειμαστε παρεα! :Ρ

    byetone βλεπω σχεση με raster noton που σημαινει ή οτι θα έχει ενδιαφερον ή οτι θα βαρεθουμε οικτρα! χεχε. για να δουμε.

    παντως οσο πλησιαζει η ωρα και ξανακουγοντας autechre, τόσο πιο πολύ θέλω να τους δω και αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O gaslamp killer ελπιζω να κανει τα γνωστά τους sets!
    Καλή φάση που έρχεται και ο gonja με τον δίσκο της χρονιάς , σπάνιο φαινόμενο και φυσικά δεν χάνεται αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..παντως οσο περισοτερο ακουω το Gonja Sufi τοσο χειροτερο μου φαινετε ,στην αρχη ειχα ψαρωσει,αλλα μπα ,ανθρακες ο θησαυρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ανώνυμος
    Στο live θα τα λύσουμε όλα, κι εγώ φοβάμαι πως αν δεν είναι καλός οι περισσότεροι δεν θα ξανακούσουμε το δίσκο του!

    Ρε παιδιά τι ώρα λέτε να πάμε σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανωνυμε, αν θες ακουσε το tago mago των can αν δεν το ξερεις. ισως (ξαν)αλλαξεις γνωμη. χεχε!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Tago_Mago

    inv διαφωνω, κατα τη γνωμη μου ειναι απο τις περιπτωσεις που ο δισκος ειναι δισκαρα κ τελος. ανεξαρτητα απο το λαιβ ή ανεξαρτητα αν αποδειχθει αυτο που ελεγε ο σπαιραλ, οτι ισως ειναι προτζεκτ του gaslamp killer που βρηκε εναν τρελο να τραγουδαει.

    δεν εχει καμμια σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κι εμένα μου άρεσε ο δίσκος, μένει να δούμε πόσο θα κρατήσει (τέσπα, αιώνιες συζητήσεις αυτές, τα λέμε σε λίγες ώρες εκεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για τους moderat δεν είπατε τίποτα!εγώ να πω την αλήθεια μου αυτούς θέλω περισσότερο να δω.εξαιρετικό περσινό άλμπουμ, και μην ξεχνάμε ποιοί είναι πίσω από αυτό το project.όπως και να χει γαμώ θα είναι όλη η βραδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. moderat παρολο που μου ειπαν πολυ καλα λογια, το ακουσα δυστυχως μονο μια φορα.. οποτε δεν εχω αποψη. αλλα ναι, θα συμφωνησω οτι και αυτοι ειναι σπουδαιο ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. moderat πολύ καλοί τελικά, έκλεψαν την παράσταση για αρκετό κόσμο

    autechre κάποια επίπεδα πιο πάνω για μένα, έπαιξαν ένα αυστηρό σετ για 1,5 ώρα στο σκοτάδι, ούτε χαιρέτησαν ούτε μίλησαν ούτε τίποτα, σε κάποια σημεία ξέφυγαν τελείως, νόμιζα πως είχα πάρει ναρκωτικά

    αφού δεν πεθαίναμε από την ζέστη και το σπρωξίδι εκεί μέσα πάλι καλά

    απαράδεκτα πολύς κόσμος (και απαράδεκτα κακός από μία άλλη άποψη, αλλά δεν θα βγάλουμε άκρη μ' αυτό, οπότε ας μείνω στο ότι δεν μπορείς να βάζεις ΤΟΣΟ κόσμο και να τον κρατάς ΤΟΣΗ ώρα στην πόρτα)

    περισσότερα αργότερα και σε ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή