25 Σεπτεμβρίου 2010

Η απάντηση του bios.


Με κάποια συμφωνώ, με κάποια όχι, για άλλα δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα γιατί δεν τα πρόσεξα. Τα σχόλια δικά σας.

(...)

Εννοείται ότι όλο αυτό δημιούργησε τεράστια αναστάτωση για περίπου μισή ώρα, πράγμα που ήταν, όμως, περά από εμάς.Ο χώρος, φυσικά, είναι αυτός που είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί, την στιγμή που εκδίδουμε όχι απλά τον σωστό αριθμό εισιτηρίων, αλλά και πολύ λιγότερα για να είναι πιο άνετα ο κόσμος, γιατί πρέπει να χωράνε και οι τραμπουκοτζαμπατζήδες.

Τώρα για τα τεχνικά.
Αρχικά για τον κλιματισμό/ εξαερισμό:
Το bios έχει υπερπλήρη εξαερισμό. Ο κλιματισμός αναβαθμίστηκε (για την ακρίβεια τριπλασιάστηκε) τις ημέρες των εγκαινίων του χώρου. Δυστυχώς, λόγω ελαττώματος κάποιων μονάδων, το σύστημα δεν λειτούργησε στο σύνολό του σωστά. Αυτή η βλάβη σε συνδυασμό με την απρόσμενη για την εποχή ζέστη δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα για έναν πιο δροσερό χώρο. (Εδώ να σημειώσουμε ότι η όλες οι μονάδες είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία).


Τα θέματα ασφάλειας:
Ναι, είχαμε κάνει το λάθος να σβήσουμε όλες τις φωτεινές επιγραφές γιατί το συγκρότημα (Αutechre) ζητούσε ένα «μπουντρούμι», όπως είπαν κάποιοι, με απόλυτη συσκότιση. Όσο για εξόδους κινδύνου, φυσικά υπάρχουν. Σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψε κάποιος στο χώρο κι αν σταματήσαμε την είσοδο/έξοδο από το κτήριο για ένα διάστημα μισής ώρας ήταν ακριβώς γιατί δεν νιώσαμε ότι να βγει κάποιος έξω με τους «τύπους» που είχαν ξηλώσει τα banner της πρόσοψης του κτηρίου και είχαν κάνει τις βάσεις σιδηρολοστούς δεν ήταν το πιο ασφαλές.


Για τον ήχο τώρα.
Και οι 2 αίθουσες από φέτος έχουν σύστημα Function One που μάλλον είναι από τα καλυτέρα στον κόσμο. (πιο συγκεκριμένα αποτελούν τις πρώτες εγκαταστάσεις τέτοιου συστήματος στη χώρα μας)
Ειδικά στον μπροστινό χώρο έχει εγκατασταθεί η ναυαρχίδα της συγκεκριμένης εταιρίας, που είναι ένα γιγαντιαίο σύστημα 5δρομων αντί 3δρομων που είναι τα συνηθισμένα συστήματα.
Όσο για την ακουστική των αιθουσών, με τις επεμβάσεις που ξεκίνησαν σταδιακά πέρσυ και ολοκληρώθηκαν φέτος το καλοκαίρι, είναι η σωστή, αφού έχουν τοποθετηθεί ηχοαπορροφητές και ηχοπαγίδες.
Συγκεκριμένα όλα τα συγκροτήματα που έπαιξαν στην συναυλία παραδεχτήκαν ότι σπανία έχουν βρεθεί σε χώρους με τόσο καλό ήχο. Το σχόλιο του Sasha-Αpparat κάθε άλλο από ειρωνικό ήταν.


Τέλος πάντων -
Για τον επαγγελματισμό μας, ναι, μπορώ να πω ότι δεν είμαστε καθόλου επαγγελματίες . Είμαστε ερασιτέχνες γιατί κάνουμε κάτι που γουστάρουμε πραγματικά και όχι για να βγάλουμε χρήματα. Αν κοιτάξετε γύρω σας θα καταλάβετε σίγουρα ποιές είναι η συναυλίες που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.Όσο για το μέλλον εν θερμώ λέω ότι στο μέλλον θα αποφύγουμε αντίστοιχες εκδηλώσεις πράγμα που με θλίβει γιατί αυτή ακριβώς η μουσική είναι η μουσική που αγαπάω.


Αυτά λοιπόν. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Πραγματικά συγγνώμη σε όσους πιθανά ταλαιπωρήθηκαν.


(...)

Ολόκληρο το κείμενο εδώ: http://www.bios.gr/news/36/#

1 σχόλιο:

  1. Θα συμφωνήσω ότι σε άλλα συμφωνείς και σε άλλα όχι. Σε ένα πράγμα - απορία θα σταθώ. Γιατι οι συναυλίες δεν έγιναν στον δίπλα χώρο που είναι και μεγαλύτερος? Οκ χωράει το bios 1000 άτομα... αλλά τι να το κάνεις όταν στην ουσία είναι δύο ξεχωριστοί χώροι, με αποτέλεσμα ο ένας απο τους δύο να είναι αδικημένος.
    Το μόνο που κρατώ είναι ότι χώροι σαν το bios σπανίζουν (ακόμη και τώρα έπειτα απο 8 χρόνια) και το οποιοδήποτε λάθος του το συγχωρώ. We love you bios και μεγάλη μαγκιά σου που έφερες ολα αυτά τα ονόματα μόνο με 30 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή