10 Δεκεμβρίου 2010

απόψε κ44

ευτυχώς το κρύο και η κακοκαιρία που περιμέναμε δεν ήρθε ακόμα. αλλά και να έρθει το βράδυ τίποτα δε θα μας πτοήσει. απόψε κ44 λοιπόν, ο poplie διοργανώνει το πρώτο του live.

lucrecia dalt και radioaisle υπόσχονται ένα δίωρο τέχνης. από ότι έχω δει στα βίντεο από εμφανίσεις τους, πετάλια, ενισχυτές και laptop αποτελούν τα βασικά εργαλεία για τη δημιουργία της αυτοσχεδιαστικής μουσικής τους. συνήθως τέτοιου τύπου live μου φαίνονται πολύ βαρετά ή πολύ ενδιαφέροντα. από τη μικρή επαφή που είχα με τις μπάντες τις τελευταίες μέρες, πιστεύω ότι απόψε θα πέσουμε στη δεύτερη κατηγορία.

μπορείτε να κατεβάσετε το 7'' split τους από το site του poplie , αλλά επειδή δεν είναι -για την ώρα- προφανές πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, πάρτε το από εδώ. καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορείτε απόψε να αγοράσετε και το βινύλιο προς 5 ευρό.

τα live ξεκινούν στις 9.30 και τελειώνουν αυστηρά στις 12.

αν ωστόσο είστε τύπος που δε μπορεί να κρατήσει κλειστό το στόμα του στη διάρκεια μιας συναυλίας, προτείνω να περάσετε μετά τις 12 από το κ44, μια και τα dexx αναλαμβάνουν οι εξής popliars.

00-01: κώστας καραμιχάλης
01-02: quiet drumming
02-03: γιάννης σκιαδάς
03-04: ευαγγελία
04-end: oksikemia

στο κομμάτι που με αφορά στα sets, το σκέφτομαι κάπως έτσι: λίγο πριν το live και στο διάλειμμα μεταξύ των εμφανίσεων (ναι θα παίξω και τότε) θα προσπαθήσω να βάλω λίγο witch house/hypnagogic/whatevah, δεν είμαστε τυχαία χίψτερ σταθμός! :) μετά τις 4, και εάν είμαι σε θέση να πατάω κουμπάκια μετά από τόση κατανάλωση αλκοόλ, θα δοκιμάσω λίγη motown, μερικά breaks και για το ξημέρωμα θα επανέλθω στα hypnagogic.

τα λέμε λοιπόν το βράδυ!

μην ξεχάσω, η είσοδος είναι φυσικά ελεύθερη.


facebook event page.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου