25 Μαρτίου 2011

iLarry


Την ημέρα που βγήκε το iPad 2 στην Ευρώπη και τρεις μέρες μόνο πριν την κυκλοφορία του Street Halo [σ.σ.: υπέροχο], ο λάρυγγας εμφανίζεται στην knot, λίγο πιο πάνω απ' το σπίτι μου.

Ο Παναγιώτης Μελίδης (Βέροια, Ημαθία) ξεκίνησε να γράφει μουσική σαν Larry Gus το 2006. Οι πρώιμες επιρροές του ήταν οι Creedence Clearwater Revival και οι Minor Threat και υπήρξε μέλος του bass and drums ντουέτου Ginger, συνδυάζοντας hardcore punk αισθητική με hip hop beats. Αφού διαλύθηκαν οι Ginger, ξεκίνησε να γράφει μουσική για διαφημίσεις, συγκροτώντας έτσι τις πρώτες προσωπικές δουλειές του. Αργότερα, απέκτησε «όνομα» στους «ίντι κύκλους» λόγω των αγχωτικών live εμφανίσεων του, όπου live looping τεχνικές ενσωματώνονταν σε ένα αυτοσχεδιαστικό ποπ πλαίσιο.

Ο πρώτος του δίσκος «Stitches» κυκλοφόρησε με την ετικέτα της Cast-a-Blast το Δεκέμβριο του 2009, έχοντας ως αναφορές τους Avalanches, την Stones Throw και τον Caribou. Μεταξύ άλλων ήταν ο ελληνικός δίσκος της χρονιάς για το MiC.gr.

Αυτό τον καιρό ετοιμάζει τον δεύτερο του δίσκο.

Η οικογένεια:-
Οι φίλοι: Άγγελος Κυρίου, Baby Guru, Κτίρια τη νύχτα, Ku, Sister Overdrive. [Μετό το σόλο σετ του Larry, θα του αποδοθεί ταπεινός φόρος τιμής από τους φίλους του με μια σειρά απο μικρά ντούο].

Οι λοιποί συγγενείς:-
Η είσοδος είναι μόνο 5 ευρώ και η διεύθυνση: Mιχαλακοπούλου 206 & Πύρρου (εις. από Πύρρου)πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι - Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου